Hizmetlerimiz birlik içerisinde sürecek

Hizmetlerimiz birlik içerisinde sürecek

Konya Ticaret Odasında yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinde Başkanlığa seçilen Selçuk Öztürke tebrik ziyaretleri devam ediyor

Konya Ticaret Odası’nda yapılan Yönetim Kurulu seçimlerinde Başkanlığa seçilen Selçuk Öztürk’e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Başkan ve Yöneticilerini kabul eden Öztürk, Konya Ticaret Odası’nın hizmetlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Özdemir, beraberindeki heyetle gerçekleştirdiği ziyarette Konya Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk’e yeni dönemin hayırlı olması dileklerini iletti. Özdemir, “Konya Ticaret Odası’nın Konya’ya büyük hizmetleri bulunmaktadır. Yeni dönemde de hizmetlerin devam edeceğine inanıyoruz. Sivil toplum kuruluşlarının birlik beraberlik içerisinde olması büyük önem taşımaktadır. Konya Ticaret Odası ile bugüne kadar birlikte çalışmalarımız oldu. Bundan sonra da odamızın desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Öztürk de Vakıf yöneticileri ve Özdemir’in dileklerine teşekkür etti. Öztürk, “Gençleri Evlendirme ve Mehir Vakfı’nın dünyaya örnek olan hizmetleri ilk olarak Konya’dan başlatmaları bizim için gurur vesilesidir. Şehrimizde başlayıp dünyaya yayılan bir anlayışla gerçekleştirdikleri hayır hizmetlerine hepimiz gereken desteği vermemiz gerekir. Vakfımızın tüm dünyada yardıma muhtaç insanları kapsayacak şekilde daha büyük hizmetleri gerçekleştireceğine inanıyoruz. Bugüne kadar gerçekleştirdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de Oda olarak kendilerine her türlü desteği vereceğiz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.