Hırvatistan'ı 69-64 Mağlup Eden Fransa Da Çeyrek Finalde

Hırvatistan'ı 69-64 Mağlup Eden Fransa Da Çeyrek Finalde

2014 Dünya Kupası 2. turunda Fransa, Hırvatistan'ı 69-64 mağlup etti ve çeyrek finale çıktı.Madrid'de oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde etkili olan taraf Hırvatistan'dı. Bu çeyrekte Fransa'ya sadece 7 sayı imkanı veren Hırvatlar, ilk...

2014 Dünya Kupası 2. turunda Fransa, Hırvatistan'ı 69-64 mağlup etti ve çeyrek finale çıktı.

Madrid'de oynanan karşılaşmanın ilk çeyreğinde etkili olan taraf Hırvatistan'dı. Bu çeyrekte Fransa'ya sadece 7 sayı imkanı veren Hırvatlar, ilk periyodu 15-7 önde bitirdi.

İkinci çeyreğe bu kez hızlı başlayan Fransa oldu. 12-3'lük seri yakalayan Fransızlar, 19-18'lik skorla öne geçti. Oyunda dengeyi kuran Horozlar, ilk yarıyı da 23-22 önde tamamladı

Fransa üçüncü çeyrekte oyunun kontrolünü eline aldı. Bu periyotta sayı farkını çift hanelere kadar çıkaran Fransızlar, son çeyreğe 12 sayı farkla 46-34 önde girdi.

Son çeyreğe 12 sayı farkla geride giren Hırvatlar, muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Ante Tomic'in etkili oyunuyla farkı eriten Hırvatistan, bitime 52 saniye kala Bojan Bogdanovic'in attığı 3'lük sayesinde farkı 66-64 ile 2 kadar indirdi. Hırvatlar, maça ortak olmasına rağmen maçın sonunu daha iyi oynayan Fransa, karşılaşmayı 69-64 kazandı ve ilk 8 takım arasına adını yazdırdı.

Fransa, çeyrek finalde İspanya-Senegal maçının galibi ile ilk 4'e kalma mücadelesi verecek.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.