Heyecanlı bekleyiş

Heyecanlı bekleyiş

Anadolu Selçukluspor Ligin 2. devresinin ilk maçını sahasında Tokatspor ile oynayacak.

Anadolu Selçukluspor Ligin 2. devresinin ilk maçını sahasında Tokatspor ile oynayacak. Ligin ikinci yarısına iyi başlamak isteyen yeşil-beyazlı ekip hafta sonu oynayacağı zorlu maçı heyecanla bekliyor.  Anadolu Selçuklu bu maçı kazanarak devreye iyi bir giriş yapmak istiyor

Spor Toto 2. Lig’de 2. Devrenin başlamasına sayılı günler kaldı. 2013-2014 sezonun 2. yarısı hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Anadolu Selçukluspor  devrenin açılış maçında sahasında Tokatspor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip takviyeler yaptığı ve iyi geçirdiği devre arasının meyvelerini bu maçla birlikte toplamak istiyor. Ligde ve kupada iyi sonuçlara imza atan Tokatspor ise Play-Off hedefini sürdürmek istiyor.   Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın hazırlıklarını Kayacık tesislerinde moralli bir şekilde sürdürüyor.

İYİ BAŞLAMAK İSTİYORUZ

Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü İlker Erdem Tokatspor maçını kazanarak lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini ifade etti. Konya Anadolu Selçukluspor genç ve karakterli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu kaydeden Teknik Direktör İlker Erdem : “Ligin ilk yarısında toplanan puanlara baktığımız zaman belli sıkıntıların olduğunu söyleyebiliriz. Devre arasında Antalya’da gerçekleştirdiğimiz kampın yararının çok olduğu kanısındayım. Oyuncuların arzu ve isteklerinden memnunum. Öncelikle takım olma adına, birlik beraberlik adına aynı şeyleri düşünüp yapmaları bizleri sevindiriyor” dedi. Kamp döneminde yapılan antrenmanların ardından artık Tokatspor maçına yoğunlaşarak taktiksel antrenmanlar yapmaya başladıklarını ifade eden İlker Edem : “Ligin ikinci yarısına iyi bir başlangıç yapıp kısa bir süre içinde alt sıralardan uzaklaşmak istiyoruz. Bunu yapabilecek bir kadromuz ve futbolcularımız var. El birliği buradan sıyrılıp önümüze bakmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.