Heyecan tırmanıyor

Heyecan tırmanıyor

Bank Asya 1. ligde 3, hafta da Bucasporun liderliğiyle geçilirken, gol sayısında da artış kaydedildi.

Konyaspor’un, Dardanelspor’a karşı deplasmanda aldığı 2-1’lik galibiyet ve 3 puanla kapattığı Bank Asya 1.Lig’de 3.haftayı, Bucaspor 9 puan ve kayıpsız olarak lider kapattı. Bank Asya 1.Lig’in 3.haftasında oynanan maçlardan 1’ini ev sahibi, dördünü deplasman takımları kazanırken, 4 mücadele beraberlikle sona erdi.

Toplam 26 golün atıldığı haftayı Konyaspor, deplasmanda Dardanelspor karşısında aldığı galibiyetle 7 puan ve averajla 4. haftaya üçüncü sırada girdi. Lider Bucaspor, Hacettepe’yi uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederken, evinde kazanan tek takım oldu. Ligin 3. haftasında tarafsız saha, takımlara yaramadı. Cezası nedeniyle Çaykur Rizespor ile Gaziantep’te karşılaşan Adanaspor, üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından ilk kez mağlubiyetle tanıştı. Sahasının bakımda olması nedeniyle Karşıyaka ile İstanbul’da karşılaşan Giresunspor da uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle rakibine yenildi. Bu maçın ardından Karadeniz temsilcisinin yollarını ayırdığı Yüksel Yeşilova, ligde görevinden ayrılan ilk teknik adam oldu. Cezası nedeniyle Mersin İdmanyurdu ile Ordu’da karşılaşan Samsunspor da rakibine 3-1 yenildi. Konyaspor da deplasmanda Dardanelspor’u 2-1 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırdı.
HEYECANLA BİRLİKTE GOL SAYISI DA ARTIYOR
Bank Asya 1. Lig’de Bucaspor’un liderliğini devam ettirdiği 3. haftada, maç başına gol ortalaması 2,89 oldu. Ligde 26 golün atıldığı 3. hafta müsabakalarında 5 maç berabere biterken diğer 4 maçın 3’ünde deplasman takımları galip geldi. Lider Bucaspor, Hacettepe’yi uzatma dakikalarında bulduğu golle mağlup ederken, evinde kazanan tek takım oldu. Cezası nedeniyle Çaykur Rizespor ile Gaziantep’te karşılaşan Adanaspor, üst üste aldığı 2 galibiyetin ardından ilk mağlubiyetine uğradı. Sahasının bakımda olması nedeniyle Karşıyaka ile İstanbul’da karşılaşan Giresunspor da uzatma dakikalarında penaltıdan yediği golle rakibine yenildi. Bu maçın ardından Karadeniz temsilcisinin yollarını ayırdığı Yüksel Yeşilova, ligde görevinden ayrılan ilk teknik adam oldu. Cezası nedeniyle Mersin İdmanyurdu ile Ordu’da karşılaşan Samsunspor da rakibine 3-1 yenildi. Konyaspor da deplasmanda Dardanelspor’u 2-1 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırdı. İlk haftada 23, ikinci haftada 19 golün atıldığı Bank Asya 1. Lig’de takımlar 3. haftada 26 gol kaydetti. Çaykur Rizespor’un Adanaspor’u 4-3 yendiği karşılaşma, ligin şu ana kadar en gollü maçı olurken, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile Orduspor arasında oynanan müsabaka golsüz sona erdi. Maç başına gol ortalamasının 2,89 olduğu hafta sonunda, en golcü takım 9 golle lider Bucaspor. İzmir temsilcisini 6’şar gol atan Adanaspor ve Çaykur Rizespor takip etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.