Hesap günü yaklaşıyor

Hesap günü yaklaşıyor

Beko Basketbol Ligine yükselme maçlarında Trabzon’a yenilerek bu hakkını kaybeden Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu defa ligde karşı karşıya gelecek.

Beko Basketbol Ligine yükselme maçlarında Trabzon’a yenilerek bu hakkını kaybeden Torku Konya Selçuk Üniversitesi bu defa ligde karşı karşıya gelecek. Sarı-mavili ekip deplasmanda oynayacağı bu maçı kazanarak bu hesabı kapatmak istiyor 

Beko Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konya Selçuk Üniversitesi yarın 2. Ligde çok yakından tanıdığı ve Beko Basketbol Ligine yükselme maçı finalinde elendiği Trabzonspor ile deplasmanda karşılaşacak. Beko Basketbol Ligi'nde oynadığı son 3 maçı kaybeden Selçuk Üniversitesi bu maçı kazanarak hem olumsuz havayı dağıtmak istiyor hem de rakibi ile yarım kalan hesabını kapatmayı planlıyor. Geçen sezon Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden Selçuk Üniversitesi normal sezonu 2. sırada tamamlamış ve Play-Off'ta sezonu 7. sırada tamamlayan Trabzonspor ile eşleşmişti. Evinde oynadığı ilk maçı kaybeden Selçuk Üniversitesi deplasmandaki maçta da farklı şekilde yenilmiş ve elenmişti. Rakibi bu seriden sonra bu başarısını sürdürmüş ve şampiyon olarak Beko Basketbol Ligi'ne yükselmişti.  

BU MAÇ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ   

Torku Konya Selçuk Üniversitesi Basın Sözcüsü Tunahan Turhan Trabzonspor Medical Park maçını mutlaka kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Turhan, “Hem teknik heyet hem de yönetim oyuncularla bire bir ilgilenerek maça motive etmeye çalışıyor. Maçın öneminin farkındayız. Mutlaka kazanmak zorunda olduğumuz bir maç. Zorlu bir süreçten çıktık. Zor takımlarla oynadık. Tekrar çıkışa geçebilmek için bu maçı mutlaka almalıyız” ifadelerini kullandı. Zor maçların geride kaldığı bundan sonra oynanacak maçların daha kolay olduğu yönündeki düşüncelere katılmadığını söyleyen Turhan, “Evet ismen baktığınızda büyük maçları geride bıraktık. Ancak bu demek değil ki geride kalan maçlar kolay. Haftaya Uşak Sportif maçı var örneğin. Kağıt üzerinde baktığınızda lige yeni çıkmış ve bizim ayarımızda bir takım. Ancak sıralamaya baktığınızda yanıldığınızı anlıyorsunuz. Yeni çıktılar ama zirveye oynuyorlar. Biz bu ligin en az bütçeli takımıyız. Bizim oynayacağımız bütün maçlar zorlu. Bu imkanlarla zoru başarıp ligde kalmak istiyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.