Her şey değişebilir

Her şey değişebilir

Konya Anadolu Selçukluspor’da Menajer Mesut Erçetin Tokatspor galibiyeti ile takımda morallerin yerine geldiğini belirterek, Aydınspor 1923 maçıyla bu durumu devam ettirmek istediklerini söyledi.

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden temsilcimiz Konya Anadolu Selçukluspor’da keyifler yerinde. Yeşil beyazlılar ligin ikinci yarısına galibiyet ile başlamanın mutluluğu ile Aydınspor 1923 maçı hazırlıklarına devam ediyor.

“YOLUMUZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yeşil beyazlılarda Menajer Mesut Erçetin Merhaba Spor Servisi’ne yaptığı özel açıklamalara Tokatspor galibiyeti ile başladı. Erçetin, “Tokatspor maçı ikinci yarının ilk karşılaşmasıydı. Sahanın oldukça ağır olduğu bir karşılaşma oynadık. Rakibimiz 3 tane çok önemli üst düzey maç oynayıp bizim karşılaşmaya geldiler. Biz onların çabuk yorulup oyundan düşeceklerini düşündük ama tam tersi çıktı. Tabii ki sahanın suyla kaplı olması bizim oyuncularımızı da etkiledi onlar kadar. Çok ciddi bir mücadele verdik. Rakibimin 75’den sonra 10 kişi kalması biraz daha işimizi kolaylaştırdı. 90. Dakikada golün gelmesi ise güzel oldu. Biz o dakikalarda golde yedik. Bu maçtan Allah’ın yardımı ile galibiyetle ayrılmamız bize olumlu bir hava kattı. Bu şekilde yolumuza devam etmek istiyoruz.” dedi.  

“EN AZ 1 PUAN İÇİN GİDİYORUZ”

Aydınspor 1923 maçında da hedeflerinin en az 1 puan olduğunu belirten Erçetin, “Aydınspor karşılaşması yine zorlu geçecek. Bizim bu saatten sonra artık rahat maç oynama şansımız yok. Kimse de zaten ligde rahat değil. 7 puan fark var. Alacağın iki deplasman galibiyeti seni bir anda 7. sıraya çıkartabilir. Alacağın iki mağlubiyet sonuncu yapıyor. O yüzden Aydınsspor karşılaşmasına sıkı çalışıyoruz. Antrenmanlar iyi gidiyor. Bu hafta en kötü 1 puan için gidiyoruz ama 3 puan olursa hedef açısından daha iyi olacaktır. Bu haftaki sonuç yukarıdaki veya aşağılardaki yerimizi belirleyecek. Ayrıca alınacak galibiyet moral motivasyon olarak da bizi iyi duruma getirecektir. Gidip mücadelemizi vereceğiz, inşallah iyi sonuçla döneriz.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.