Hedefimiz 17 maç

Hedefimiz 17 maç

Uğur Tütüneker, ilk yarının geride kaldığını, ikinci yarıda daha iyi olmanın mücadelesini vereceklerini söyledi

Torku Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, tek düşüncelerinin başarılı bir ikinci devre geçirerek Süper Lig hedefine ulaşmak adına tüm mücadelelerini ortaya koymak olduğunu, bu nedenle iyi bir hazırlık kampı geçirmek istediklerini söyledi.

Yeşil-beyazlı temsilcimizin oynadığı son 4 lig maçında 2 galibiyet, 2 beraberlik alarak bir yenilmezlik serisi yakaladığını ve topladığı puanlarla liderle aradaki puan farkını 9'a indirdiklerini bildiren Uğur Tütüneker, "Torku Konyaspor'un yeri Süper Lig. Biz bu hedefi gerçekleştirme adına buradayız. Bu ekipte yer alan herkesin düşüncesi de bu. Artık bizim için önemli olan sezonun ikinci devresinde oynayacağımız 17 maç. Bu zorlu dönem öncesinde iyi bir hazırlık dönemi geçirmek istiyoruz. Antalya kampında 3.gündeyiz ve sıkı bir çalışma programıyla hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Burada daha çok taktiksel çalışmalar yaparak oyun mantalitemizi oturtmaya çalışacağız. Bununla birlikte oynayacağımız hazırlık maçlarıyla da lig öncesi son durumumuzu görme fırsatımız olacak. Şimdiye kadar 6 Ocak'ta Adana Demirspor, 9 Ocak'ta Telstar, 11 Ocak'ta Fortuna Sittard ile üç maçımız kesinleşti. Bir maç daha yapmayı planlıyoruz. Daha 3 gün olmasına rağmen oyuncularımın gösterdikleri performans, hırsları beni memnun ediyor. Antalya kampımızı 15 gün olarak planladık. Ama Konya'daki hava şartlarına göre kampın süresini uzatıp İzmir'de oynayacağımız Bucaspor maçına gitme durumumuzda var. Bu önümüzdeki günlerde belli olacak" şeklinde görüş belirtti.

1 YA DA 2 OYUNCU BİZE YETER

Transfer konusuna da değinen Konyaspor teknik direktörü Uğur Tütüneker, "Devre arasında transfer yapmanın zorluğunu herkes biliyor. Alacağınız oyuncunun fiyatı yüksek olabiliyor veya istediğiniz oyuncuyu bulamıyorsunuz. Biz fazla bir transfer yapmak istemiyoruz. Belirlediğimiz mevkiler için 1 veya 2 oyuncu almak istiyoruz. Fazla transfer yapmak yerine mevcut kadromuzdaki oyuncuların performanslarının üzerine çıkmalarını sağlamakta önemli bir transferdir.Şu ana kadar sadece Murat Akın'ı kadromuza kattık. Kendisi önemli bir oyuncu ve takımımıza da katkı sağlayacağına inandığımız bir isim. Bununla birlikte forvet mevkisi için bir oyuncu istiyoruz. Çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.