Hedefe ulaşacak bir ekip kuracağız

Hedefe ulaşacak bir ekip kuracağız

Anadolu Selçukspor’da transfer çalışmalarının hız kazandığı şu günlerde Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Ahmet Eser hedefe ulaşacak bir takım oluşturmak için kollarını sıvadıklarını söyledi

Eser : “Teknik kadromuzun verdiği rapor doğrultusunda eksik görülen mevkiler için yönetim kurulumuz gereken çalışmaları yapmakta, yeni sezonda yer alacağımız ligde şehrimizi gerektiği gibi temsil edecek ve A takımımız olan Torku Konyaspor’a futbolcu hazırlamak için elinden geleni yapacaktır” dedi.

AMACIMIZ KONYASPOR’A  FUTBOLCU HAZIRLAMAK

Ahmet Eser  amaçlarının Torku Konyaspor’a oyuncu hazırlamak olduğunu söyledi  Eser: “Esas amacımız olan A takımımıza futbolcu hazırlama noktasında son iki sezonda A takıma verdiğimiz oyuncularla gereken çalışmaların yapıldığını bizzat görmek bizi mutlu etmektedir. Teknik heyetimizin verdiği rapor doğrultusunda, eksik görülen mevkiler için yönetim kurulumuz genç ve ileriye dönük isimleri takımımıza kazandırabilmek için çalışmalar yapmaktadır. Yeni sezonda mücadele edeceğimiz Spor Toto 2. ligde asıl amacımız yine A takımımıza oyuncu hazırlamak olacaktır. Bununla birlikte sezon içerisinde teknik kadro ve futbolcularımızın alacağı neticelerle kulübümüzün ismini üst sıralarda tutacaklarından şüphemiz yoktur. Genç ve gelecek vaad eden bir kadro ile başlamayı planladığımız sezonda yeteneklerini geliştirecek futbolcularımızın tecrübe kazanması ve Süper Lig’e hazırlanması noktasında çalışmalar yapmaktayız. Bununla beraber hedefler noktasında asla geri adım atmayacak kulübümüz ismine yakışır şekilde güçlü rakiplerle aynı hedef doğrultusunda her daim mücadele edecektir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARIMIZ YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Basın sözcüsü Ahmet Eser, transfer çalışmalarının da yoğun bir şekilde devam ettiğini ifade ederek: “Teknik heyetimiz ile yapılan görüşmeler neticesinde onların da belirlediği eksik mevkiler için görüşmelerimiz tüm hızı ile sürmektedir. Birçok isim ile bir araya gelen yönetim kurulumuz bazı futbolcularla prensip anlaşmasına varmıştır.  Anlaşmaların resmiyet kazanmasının ardından kamuoyuna duyurulacak transfer çalışmalarımız bizi hem hedefe götürecek bir kadronun oluşturulması hem de yetenekli ve genç futbolcuların kadroya katılması ile A takımımız olan Torku Konyaspor’a futbolcu yetiştirilmesi hedefleri doğrultusunda sürdürülecektir. Torku Konyaspor teknik direktörü sayın Aykut Kocaman’ın geçtiğimiz yıl ki kadromuzdan bazı oyuncularımızı kampa götürecek olması ve bir önceki sezonda aynı şekilde iki oyuncumuzun A takım kadrosuna dahil edilerek kalıcı hale gelmeleri bu noktada çalışma azmimizi artırmakla birlikte, doğru yolda olduğumuzu ve yapılan çalışmaların verimliliğini işaret etmektedir. Bu şevk ve çalışma azmi ile yeni sezonda şehrimizin isminin yer aldığı ligde başarıyla temsil edecek takımımızın oluşturulması için yönetim kurulumuz gecesini gündüzüne katarak çalışmalarını sürdürmektedir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.