Hedef  varsa  varım!

Hedef varsa varım!

Teknik Direktör Zafer Turan takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Henüz yönetimle konuşmadıklarını söyleyen Turan: Eğer takıma bir hedef konulursa kalırım. Fakat Konyaspor'a altyapı misyonu devam ederse bana ihtiyaç yok

Anadolu Selçukluspor'un başarılı Teknik Direktörü Zafer Turan Anadolu Selçukluspor ve takımdaki geleceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sezon sonunda sözleşmesinin sona erdiğini hatırlatan Turan, “Sözleşmem 31 Mayıs'ta sona eriyor. Henüz yönetimle oturup konuşmadık. Fazla acele etmiyoruz. Çünkü henüz gelecek sezon nasıl bir yapılanmaya gidileceği belirli değil. Takımın durumu Torku Konyaspor'a bağlı. Konyaspor'un Süper Lig'e çıkıp çıkmamasına göre politika belirlenecek. Bu durum netleştikten sonra takımda kalıp kalmamaya karar vereceğiz. Eğer takıma bir hedef konulursa ve bu hedef doğrultusunda bir kadro oluşturulursa burada kalırım. Ancak amaç Konyaspor'a oyuncu yetiştiren bir altyapı takımı ise bana ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü Konya'nın pek çok yerli hocası var. Gelecek vaat eden genç antrenörler var. Eğer takımın altyapı misyonu devam ederse, hedefsiz bir takımı dışarıdan bir hocanın çalıştırması anlamsız” diye konuştu.

TEKLİF ALMADIM

Adının İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile anılmasına da değinen Turan, herhangi bir teklif almadığını söyledi. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u yakından tanıdığını söyleyen Turan, “Onlar kısa vadeli politikalar oluşturmaz. Şuan takımın başında bir hoca var. Ligde kalacaklardır ve hocayla devam edeceklerdir. Bunun örneklerini daha önce gördük.  Bana herhangi bir teklif gelmedi ve bir transfer sözkonusu değil” ifadelerini kullandı.

EYÜPSPOR'U YENMEK İSTİYORUZ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'un son haftasında cumartesi günü oynanacak olan Eyüpspor maçını kazanmak istediklerini belirten Turan, “Sakat ve cezalı oyuncularımız var. Maçta as kadroda yer alan 5-6 oyuncudan yararlanamayacağız. Ancak bu güne kadar forma şansı bulamamış takıma maç anlamında olmasa da antrenman anlamında emek vermiş genç oyuncularımızla çıkacağız. Gençleri görme şansımız olacak. Ancak bu demek değil ki Eyüpspor maçını önemsiyoruz. Kesinlikle maçı kazanmak ve ligi galibiyetle bitirmek istiyoruz. Sahaya çıkan herkes elinden gelenin en iyisini yapacaktır” dedi. Yaser ve Yusuf'un durumlarını da değerlendiren Turan, “Yaser'in sözleşmesi devam ediyor. Gelecek sezon takımda olacaktır. Yusuf'un durumu belli değil. Yeni yapılanmaya göre yönetim bir tavır sergileyecektir. Şu an için kalıp kalmayacağı noktasında bir şey söylemek yanlış” ifadelerini kullandı.

DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜR

Sezonun son maçında Cumartesi günü Eyüpspor ile iç sahada karşılaşacak Anadolu Selçukluspor’da Teknik Direktör Zafer Turan: “Asıl hedefimiz play-off’a katılmaktı. Bunu başaramadık ancak iyi şeyler yaptığımızı düşünüyorum ve bize bu konuda destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Yaklaşık 4 aydır Konya’da bulunduğunu belirten Teknik direktör Zafer Turan : “İlk önce bize bu zamana kadar destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Takımın bir hedefi vardı o’da Play Off’a gitmekti. O hedeften saptık farklı bir hedefe doğru gittik. Bu hedef doğrultusunda da inanılmaz destek aldık. Gerek basından, gerek yöneticilerimizden, gerek Torku Konyaspor yöneticilerinden ve gerekse taraftardan. Ben bu konuda herkese çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte hedefimiz bu takımı bu lig’de tutmaktı. Çok memnunum İlk senesinde toplama sayılabilecek bir takımla bu şekilde bu ligde var olmak bize mutluluk verdi” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.