Hedef Karikari mi?

Hedef Karikari mi?

Geçitğimiz yıl Balıkesirspor'da forma giyen Karikari'ye talipler her geçen gün artıyor.

Geçitğimiz yıl Balıkesirspor'da forma giyen  Karikari'ye talipler her geçen gün artıyor.  Ligde 23 kupada ise 3 karşılaşmada forma giyen oyuncu toplamda 12 gol kaydetti. Geçtiğimiz sezon kırmızı beyazlı forma ile toplamda bin 985 dakika sahada kalan Ganalı oyuncunun talipleri arasında Torku Konyaspor'un da olduğu ifade ediliyor.  Martins transferinin tamamen çıkmaza girmesi ve bu transferden vazgeçilmesi ardından yeşil beyazlıların Karikari'ye yönelmesinin ise beklenen bir hamle olduğu ifade edilmekte.

Ganalı oyuncunun menajeri Erk Toros, Karikari'yeBalıkesirspor, Eskişehirspor, Gençlerbirliği ve Torku Konyaspor'un dışında ABD'den VancouverWhitecaps ve Danimarka'nın Kopenhag takımının da talip olduğunu ifade etti. Toros yaptığı açıklamada; ''Karikari geçen yıl ilk kez geldiği Türkiye'den çok mutlu ayrıldı ve yeniden Türkiye'ye dönmek istiyor. Talip olan kulüplere transferle ilgili şartları söyledik. Sanıyorum bu hafta sonuna kadar Karikari'nin yeni takımı belli olur. Ancak Karikari'nin ilk tercihi Türkiye olacaktır'' dedi.

KARİKARİ KİMDİR?

1992 Gana doğumlu olan golcü oyuncu futbol hayatına ise Inter Allies takımında başladı. Daha sonra sırasıyla AIK Stockholm, Degerfors ve Balıkesirspor formaları giyen oyuncu,  PTT 1.Lig'de 23 maçta 11 gol kaydetti. Karikari kariyeri boyunca 96 maça çıkarken 32 gol attı ve 8'de asist yaptı.Geçtiğimiz yıl Balıkespor'da forma giydiği dönem Karikari'nin kariyerinin zirvesini  oluşturdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.