Hedef İskenderun

Hedef İskenderun

Anadolu Selçukluspor deplsamnad oynayacağı İskenderun Demirçelikspor maçı için dün karayolu ile Hatay'a hareket etti. Yeşil-beyazlı ekipte tek hedef galip gelerek ateş hattıyla bağını kesmek

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz anadolu Selçukluspor deplasmanda İskenderun Demirçelikspor ile oynayacağı sezonun 26. hafta maçı için dün karayolu ile İskenderun'a gitti. Yeşil-beyazlı ekip zorlu maçın son hazırlığını bugün yaparak kampa girecek. Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Zafer Turan tek hedeflerinin bir an evvel alt sıralardan kurtulmak olduğunu söyledi. Turan, “ Son iki haftada iyi işler yaptık. Oyuncularım güzel futbollarını sonucada yansıttı. İyi futbol oynadığımız her an söylüyorum tek eksiğimiz bunu sonuca yansıtamamaktı. 2 maçta bunu başardık. Önümüzde zor bir deplasman var.Bu maçı kazanarak alt taraf ile bağlantımızı kesmek istiyoruz” diye konuştu.   

STRES YAŞAMADAN FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUZ

Anadolu Selçukluspor'un tecrübeli oyuncusu Semih Türe takımın üst üste aldığı iki galibiyet sonrası kendine olan güvenini tekrar kazandığını belirtti. Türe, “Şimdi bu stresli maçlardan birisine daha gideceğiz. İnşallah kazanıp alt sıralardan uzaklaştıktan sonra, sahada stres yaşamadan futbol oynamak istiyoruz. Bunuda başaracak güce sahibiz” dedi. “Geride kalan haftalara bakınca aslında daha rahat kazanabileceğimiz maçlar oynadık” diyen Semih Türe: “ Hedefimiz üst sıralarda yer almaktı. Bunun için çok çaba sarfettik, çok çalıştık. Çok daha önce çıkış yakalayabilirdik. Özellikle ligin ikinci yarısında üst düzey maçlar oynadık. Ama şanssızdık. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik, kolay goller yedik. Kısmet son iki haftayaymış. İyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum. Şimdi bu stresli maçlardan birisine daha gideceğiz. İnşallah üst üste alacağımız galibiyetlerle bu bölgeden uzaklaşıp, rahatlayıp stres yaşamadan futbol oynamak istiyoruz. Haftalardır yaşadığımız sıkıntı nedeniyle istediğimiz oyunu oynayamıyoruz. Sahada yapmamız gerekeni, normal şartlarda yapabildiklerimizi yapamıyorduk. İnşallah bir iki galibiyet daha alırsak o rahatlığı bulacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.