Hedef deplasmanda ilk galibiyeti almak!

Hedef deplasmanda ilk galibiyeti almak!

Süper Lig'de 14. hafta maçında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek olan Torku Konyaspor, hem çıkışını sürdürmek hem de deplasmanda ilk galibiyetini almak için ter dökecek. Kartal'da moraller iyi

Torku Konyaspor’da, Pazar günü deplasmanda Akhisar Belediye Gençlik Spor ile oynanacak 14. hafta maçının hazırlıkları Manisa’da sürüyor. Akhisar ile 7. deplasman maçına çıkacak olan Kartallar, Konya’daki hazırlıkları Perşembe günü öğle saatlerinde yaptıkları antrenmanla tamamlayarak, kar nedeniyle Manisa’ya bir gün erken gitti. Sakat olan ve antrenman eksiği bulunan Gekas, tedavilerine devam edilen Kokaloviç ve Djalma Manisa’ya götürülmedi. Kafilede 20 futbolcu yer aldı..

Manisa Saruhan otelde kampa giren yeşil-beyazlılar dün öğleden sonra taktik ağırlıklı biri çalışma gerçekleştirdi. Bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacak olan Torku Konyaspor’da hedef: Akhisar’ı yenerek ilik deplasman galibiyetini almak. Takımda moral iyi. 3 futbolcu dışında sakat ve cezalı bulunmamakta. Torku Konyaspor'un Akhisar Belediye Gençlik Spor ile Manisa'da oynayacağı karşılaşmanın konaklama ve ulaşım sponsorluğunu Adem Bulut üstlendi. Konyaspor yönetim kurulu, Adem Bulut’a devam eden desteğinden dolayı teşekkür etti.

AKSOY: KAZANACAĞIZ

Torku Konyaspor asbaşkanı Selçuk Aksoy, "Akhisar Belediye'yi yenerek ligde çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi. Çaykur Rizespor'dan alınan galibiyetin camiaya bir sinerji de getirdiğini belirten Aksoy, " Bu sinerjinin ve elele vermenin getirdiği moral ile Akhisar maçını da kazanmalıyız. Önümüzde 4 önemli maçımız var. Bu maçlardan istediğimiz puanları almayı hedefliyoruz. İstediğimiz puanları aldığımız takdirde de ligin ilk yarısını üst sıralarda tamamlarız. Bu maçlar arasında en önemlisi önümüzdeki Akhisar maçıdır. Manisa'da oynanacak bu kazanarak ligde çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" diye konuştu. Akhisar Belediye maçında iyi futbol oynayacaklarını işaret eden Aksoy, "Yarın hem iyi oynayıp hem de kazanmayı hedefliyoruz. Camia olarak bu maçı kazanacağımıza inancımız tam. Dolayısıyla futbolcularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Bu maçı kazanmamızla birlikte sıkıntılı günleri de geride bırakacağız. Kolay maç olmayacak, ama bizim takımımız zoru başaracaktır” diyerek futbolculara başarı dileğinde bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.