"Hedef büyüteceğiz"

"Hedef büyüteceğiz"

İlk yarıyı istediği gibi tamamlayamayan Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, devre arasını iyi değerlendirmek ve yeniden hedef büyütmek istediklerini söyledi

İlk yarıyı istediği gibi tamamlayamayan Anadolu Selçukluspor, hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, devre arasını iyi değerlendirmek ve yeniden hedef büyütmek istediklerini söyledi

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, ikinici yarı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Eyüpspor yenilgisinin ardından çalışmalarına ara vermeden başlayan yeşil-beyazlılar, dün çift antrenman yaptı. Sabah saatlerinde kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştiren Anadolu Selçukluspor, öğleden sonra topla yaptığı çalışma ile günü tamamladı. 30 Aralık tarihine kadar hazırlıklarını Konya’da sürdürecek olan temsilciliz bunun ardından 3 gün izin yapacak.

Anadolu Selçukluspor, 3 Ocak Perşembe günü Antalya’nın Kundu bölgesinde bulunan Wow Kremlin Palace Otel’de ikinci yarı hazırlıkları için kamp yapacak. Yeşil-beyazlıların devre arası kampı 14 Ocak’ta sona erecek. Temsilcimiz, 10 günlük devre arası kampında 3 veya 4 dört hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Öte yandan yeşil-beyazlıları, ara transferde hareketli günler bekliyor. Takıma yapılacak transferler ve mevcut oyuncuların durumu ile ilgili yapılacak olan çalışmanın startını verecek olan yönetim kurulu, teknik heyetin vereceği raporu bekliyor.

Anadolu Selçukluspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Soylu, ligin ilk yarısını ve yapılacak olan çalışmaları değerlendirdi. Sezon başındaki hedeflerinin şampiyonluk olmadığını ifade eden Soylu; “Ancak sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Ortaya koyduğumuz futbol ve aldığımız skorlarla kısa sürede şampiyonluk hedefleyen bir takım haline geldik. Buda bizi aşırı derecede yüreklendirdi. Ardından 7. haftadan sonra inanılmaz bir düşüş yaşadık. Sanki takımın 14-15 oyuncusu bir anda değişmiş gibi bir futbol oynadık. Şampiyonluğu hedefleyen bir takım görüntüsündeyken küm düşmeme hesapları yapan bir ekip haline geldik” dedi.

Yönetim kurulu olarak hedefli bir takım olmak yolunda emin adımlar atmak istediklerini belirten Soylu; “Devre arası kampını iyi değerlendirmek ve yeniden hedefimizi büyütmek istiyoruz. 3 Ocak'ta gireceğimiz kampa yeni yapılanmamız konusunda bir değerlendirem yapacağız. Teknik heyetimizin vereceği rapor doğrultusunda hareket edeceğiz. Teknik direktörümüz Mevlüt Ataseven'in bize vereceği isimler kosunda çalışmalarımıza başlayacağız. Eksik gördüğümüz mevkilere yapılacak olan transferler konusunda gerekeni yapacağız. Takımın isteletini bozmamak adına hiç bir oyuncumuzu göndermeye niyetimiz yok. Kimsenin gitmesini istemiyoruz ancak gitmek isteyenede kal demeyeceğiz” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.