Hedef 3'de 3 yapmak

Hedef 3'de 3 yapmak

Torku Konyaspor’da, Samsun seferi başladı.. Kartallar, Pazar günü, oynanacak Samsunspor maçı için dün sabah gittiler.

Son iki haftayı galibiyetle kapatan ve hedefi ilk 6 olarak belirleyen Torku Konyaspor, ligde alt sıralarda yer alan Samsunspor’u yenerek bu sezon bir ilke daha imza atmayı amaçlıyor. Ligin başından buyana üç maç üst üste kazanamayan yeşil-beyazlılar, Samsunspor’u devirerek Tavşanlı Linyitspor ve Göztepe’den sonra 3 galibiyetini almak istiyor.

Torku Konyaspor’da, Samsunspor maçının hazırlıkları Perşembe günü gerçekleştirilen taktik antrenmanıyla tamamlandı. Tatlıcak tesislerindeki çalışmaya Ali Dere katılmazken, Erdinç Yavuz, Abdülkerim Bardakçı, Deniz Öksüz ve Onur Uğlu takımdan ayrı çalıştı. Kartallar, dün sabah kahvaltısından sonrada Samsun’a giderek kampa girdiler.. Konyaspor, Samsun maçı öncesi son çalışmasını bugün orada gerçekleştirecek.
Torku Konyaspor’un Samsun kafilesinde 18 futbolcu yer aldı.. Sakat olan Ali Dere, kaleci Deniz, Semih ve Şenol Samsun’a götürülmedi. Kafilede yer alan futbolcular şunlar: Erdinç Yavuz, Kaya Tarakçı, Emrullah Şalk, Selim Ay, Tolga Ünlü, Ali Turan,  Muhammet Yürükuslu, Murat Kalkan, İshak Çakmak, Serkan Şahin, Recep Aydın, Neca Fernandes, Sjoerd Adrianus Theodorus Ars, Ömer Ali Şahiner, Atilla Yıldırım, Erdal Kılıçaslan, Erkan Sekman,  Murat Akın.

Öte yandan, Torku Konyaspor’a, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca  13 bin TL para cezası verildi.. Kurul tarafından yapılan açıklamaya göre, ligin 23. haftasında iç sahada oynanan Göztepe maçında taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle 3 bin TL, yine taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle de 10 bin TL olmak üzere toplam 13 bin TL para cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.