Hazırlıklar Adana Demir'e

Hazırlıklar Adana Demir'e

Torku Konyaspor’da, Pazar günü iç sahada Adana Demirspor ile oynanacak maçın hazırlıkları sürüyor..

Gaziantep dönüşü, ara vermeden bu karşılaşmanın hazırlıklarına Pazartesi günü başlayan yeşil-beyazlılar dünü de tek antrenmanla geçirdi. Çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Bugün muhtemelen sabah salonda ve öğleden sonra da sahada olmak üzere çift antrenman yapacak olan Kartallar, hazırlıkları Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da hedef, iki haftalık yenilginin ardından Adana Demirspor’u bu maçta da mağlup ederek rövanşı vermemek, moral ve güven tazeleyerek rakiple birlikte iç sahada maç kaybetme korkusunu da yenmek.. Yeşil-beyazlılar, sezon başından buyana iç sahada sadece Tavşanlı Linyitspor’u yenebildi.. Ligin 5. haftasında yapılan bu maçı temsilcimiz 2-0 kazanmıştı. Torku Konyaspor, iç sahada oynadığı diğer 8 maçta ise, 4 kez yenildi ve 4 maçını da beraberlikle kapattı. Torku Konyaspor’da, Pazar günü saat 13.00’de oynanacak Adana Demirspor maçı öncesi kırmızı kart cezalısı Murat Kalkan dışında eksik yok. Yeni transfer Sjoerd Adrianus Theodor ise hazır olması halinde forma giyebilecek.

GENÇLER FORMA GİYDİ

U19 Milli takım aday kadrosuna davet edilen Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven, millilerin ilk maçında forma giydi.. U19 Milli takımın İspanya'nın Murcia kentinde düzenlenen La Manga turnuvasında Norveç ile oynadığı ve 3-2 kaybettiği ilk maçta Abdülkerim Bardakçı 90, İsmail Güven ise 45 dakika forma giyme şansını buldu.. U19 Milli takımımız turnuvadaki ikinci maçını bugün günü Portekiz'le oynayacak.

NALÇACILARDAN DESTEK

Nalçacılılar Derneği'nden Suriyeli vatandaşlara yardım eli. Konuyla ilgili yapılan açıklama şöyle: Nalçacılar olarak 30. yılımızda bir sosyal sorumluluk projesi yapmayı planlamaktayız. Meram Belediyesi ile birlikte Suriye'deki kardeşlerimize battaniye, kazak, bere ve atkı gibi soğuktan koruma malzemeleri toplayarak göndermek istiyoruz. Taraftarların kullanmadıkları eşyaları Pazar günü Adana Demirspor maçı öncesinde yardım aracına getirmelerini arzu ediyoruz. Bu anlamda katkıda bulunan kardeşlerimize maç bileti vereceğimizi belirtmek istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.