"Hasreti bitireceğiz"

"Hasreti bitireceğiz"

Ligin lik yarısını Eyüpspor karşılaşması ile kapatacak olan Anadolu Selçukluspor, devreyi moralli bitirmek istiyor. Yeşi-beyazlılar, zorlu deplasmanda 3 puan hasretine son vermenin hesaplarını yapıyor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor, lik yarının son haftasında İstanbul deplasmanında Eyüpspor ile pazar günü karşı karşıya gelecek. 16. haftayı maç yapmadan kapatan yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Selçukluspor hazırlıklarını geçtiğimiz gün yaptığı tek antrenman yaptı. Teknik adam Mevlüt Ataseven yönetiminde Cumhuriyet futbol sahasında yağmur altında gerçekleştirilen antrenmanda, Abdullah Çoban, Can Demir Aktav ve Rıdvan Sağlam takımdan ayrı koşu çalışması yaptı. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda futbolcular dar alanda taktik bir çalışma gerçekleştirdi. Yaklaşık 1 saat 30 dakika süren çalışma açma-germe hareketleriyle son buldu.

DEVRE ARASINA MORALLI GIRMEK ISTIYORUZ

Hafta sonunda deplasmanda Eyüpspor ile karşılaşacak Anadolu Selçukluspor’da teknik direktör Mevlüt Ataseven “deplasmanda alacağımız puanlarla ilk yarıyı iyi bir yerde bitirmek istiyoruz” dedi. Yaşanan bazı şanssızlıklar nedeniyle bazı bölgelerde eksiklikler hissettiklerini ve eldeki mevcut imkanlar çerçevesinde bu eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını kaydeden Teknik Direktör Mevlüt Ataseven: “Takım olma yolunda önemli adımlar atıyoruz. Pazar günü zorlu bir maç oynayacağız. Rakibimiz ligin güçlü ve eski takımlarından bir tanesi. Kendi sahasında kolay geçilmiyor. İç sahada oynadığı son 4 maçı kazandı. Ama bizde iyi bir ekibiz. Oynadığımız lig basite alınabilecek bir lig değil. Eğer deplasmandan arzu ettiğimiz sonucu alırsak sıralamada onların üstünde yer alacağız. Bu açıdan bakınca maçın ne kadar önemli olduğunu daha iyi anlayabiliyoruz. Eksiklerimiz var. Ancak bunlar mazeret değil. Sahaya 11 kişi çıkıp elimizden gelenin en iyisini yapacağız” ifadelerini kullandı.

Karşılaşma öncesinde her iki takımında 19'ar puanı bulunurken Eyüpspor averajla 10. Anadolu Selçukluspor ise 11. sırada bulunuyor. Bir başka deyişle karşılaşmayı kazanan taraf bir taraftan ilk yarıyı moralli kapatacak. Bir diğer taraftan ise ligin üst sıralarına doğru tırmanmış olacak. Yeşil-beyazlılar, Eyüp deplasmanında son haftalardaki düşüşünü sonlandırmak ve dış saha başarısızlığını kırmak istiyor. Anadolu Selçukluspor dış sahada oynadığı 7 maçta sadece 2 gol atabildi. Yeşil-beyazlı ekip bu 2 gole karşılık kalesinde 5 gol gördü. Anadolu Selçukluspor evinde ise dışa sahaya oranla daha başarılı bir  performans gösteriyor. Yeşil-beyazlı takım sahasında oynadığı 8 maçta 3 galibiyet 3 beraberlik ve 2 yenilgi aldı. Daş sahaya oranla evinde daha başarılı olan Anadolu Selçukluspor oynadığı maçlarda  8 gol atıp 13 gol yedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.