Hasan Erbey Şekerde

Hasan Erbey Şekerde

Ofspor maçının hazırlılarını Antalyada sürdüren Konya Şekersporda transfer hareketlilik kazandı

Ofspor maçının hazırlılarını Antalya’da sürdüren Konya Şekerspor’da transfer hareketlilik kazandı. Yeşil-beyazlılar, Kerem Can Akyüz ile sözleşmesini fes ederken Fenerbahçe’den Hasan Erbey’i renklerine bağladı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Ofspor maçının hazırlıklarına Antalya’da yaptığı kampa devam ediyor. Olumsuz hava şartları nedeni ile Belek Kaya Otel’e 5 günlük kamp için giden yeşil-beyazlılar, burada yaptığı antrenmanlarla ligin 18. haftasına hazırlanıyor. Temsilcimiz yarın son antrenmanını yapacak ve önümüzdeki Perşembe günü Konya’ya dönecek Ofspor maçının hazırlıklarını tamamlayacak.
Bir diğer taraftan da ara transfer döneminde hareketli günler geçiren yeşil-beyazlılar, sezonun ilk yarısında sol bek mevkiinde forma giyen Kerem Can Akyüz ile yolarını ayırdı. Temsilcimiz Kerem ile sözleşmeyi karşılıklı fes etti. Bir futbolcu ile daha anlaşarak ara transfer dönemini kapatmayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, Fenerbahçe’nin alt yapısında yetişen stoper Hasan Erbey ile el sıkıştı. Konya Şekerspor, Erbey’i sezon sonuna kadar kiralık olarak renklerine bağladı.
HASAN ERBEY İMDİR?
Fenerbahçe’nin at yapısından A takıma alınan Hasan Erbey, 1991 İzmir Konak doğumlu. 2003 yılında Karşıyaka Spor Kulübü’nde futbol yaşantısına başlayan Hasan Erbey, kısa sürede beğeni toplayarak 2007 yılında Fenerbahçe’nin alt yapısına transfer oldu. Erbey, 2010-2011 futbol sezonunda Fenerbahçe’nin A Takım kadrosuna dahil edildi. Gençler kategorisinde 24 milli takım forması giyen Hasan Erbey, U 15, U 16, U 17 ve U 19 takımlarında forma giydi. kiralık olarak Konya Şekerspor ile el sıkışan Hasan Erbey’in 2014 yılına kadar Fenerbahçe ile sözleşmesi bulunuyor.
Öte yandan Şekerspor, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Lig’in 17. haftasını maç yapmadan kapatan yeşil-beyazlılar 18. haftada oynanacak olan Ofspor maçına kadar eksikleri gidermek için kısa kamp dönemini iyi değerlendirmek istiyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan idmanlarda Özgür ve İlkay’ın ayak bileklerinde zorlamadan dolayı ödem oluştu. Bu futbolcuların tedavileri aralıksız devam ederken Ofspor maçına yetiştirilmesi bekleniyor. Ayrıca Şekerspor, ligdeki ikinci firesini verdi. Kaleci Akın’ı sezon sonuna kadar kaybeden yeşil-beyazlıların ikinci kaybı Sinan oldu. Gaziosmanpaşaspor maçında ön çapraz bağları kopan Sinan, 2011-2012 futbol sezonunu kapattı.
Yaşanan bu olumsuzlukların ardından yeşil-beyazlılara bir sevindirici haber Okan Koç’tan geldi. Yaklaşık iki haftadır sakatlığı devam eden Okan’ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve takımla birlikte idmanlara çıktığı gelen haberler arısında. Okan’ın kendini hazır hissettiği ve teknik heyetten görev verilmesi halinde Ofspor maçında forma giymeyi istediği gelen bilgiler arasında.  Ofspor karşısında kazanmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar alacağı galibiyetle bir taraftan ligin üst basamaklarına tırmanmak, diğer taraftan da zorlu rakiplerinden birini daha geride bırakmanın hesaplarını yapıyor.
BURAK TAŞPINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.