Hamit Altıntop'a büyük tepki

Hamit Altıntop'a büyük tepki

Romanya'ya 1-0 yenilmesi büyük şok yaratırken Hamit Altıntop tepkilerden nasibini aldı.

Milli Futbol Takımımız hayal kırıklığı yaratmaya devam ederken taraftarın tepkisi artıyor.

Romanya'ya Fenerbahçe Şükrü Saraçooğlu Stadı'nda 1-0 yenilen milli takımımızın yıldızlarından Hamit Altıntop taraftarların protestosuna maruz kaldı.

Şükrü Saraçoğlu Stadı'nı dolduran taraftarlar mücadelenin 61. dakikasında oyundan alınan Hamit Altıntop'u yuhalarken Hamit Altıntop'un yapılan protestoların artından moralinin oldukça bozulduğu gözlendi. 
 
Hamit Altıntop maç sonu ne dedi?

2014 Dünya Kupası Grup Eleme maçında A Milli Takımımızın Romanya mağlubiyetinin ardından Hamit Altıntop basın mensuplarının sorularını yanıtladı.  
 
A Milli Takım'ın Romanya'ya mağlup olduğu karşılaşam sonrasında Hamit Altıntop karşılaşma ve gruptaki durumumuz hakkında konuştu.

Hamit Altıntop yaptığı açıklamada; "Kötü bir maç çıkardık. Karşı takım inanılmaz hazırlanmış. Belki bizden daha istekliydiler. İkinci topları hep onlar kaptı. Golü ummadıkları bir anda buldular. Dediğim gibi; inanılmaz zor bir maçtı. Bir puan bir puan olurdu ama o da olmadı. Macaristan zor bir deplasman. Şimdi sadece kendi maçlarımızı değil, diğer maçları da takip edeceğiz. İnşallah bu geceden sonra her şey bizim lehimize olur" dedi.  
 
Şükrü Saracoğlu Stadı'nda ıslıklanmasıyla ilgili olarak ise Hamit Altıntop, "Bu konuya değinmek benim haddime değil. Kendi ülkemizde oynuyoruz. Diğer yabancı arkadaşlarımıza sevgimiz saygımız sonsuzdur. Konuyu kamuoyunun taktirine bırakıyorum. Zaten olumlu bir maç değildi bizim adımıza. Olumlu destek daha iyi olurdu" diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.