Halkapınar'da fidan dikimi

Halkapınar'da fidan dikimi

Halkapınar'da memurlar, lise ve ortaokul öğrencileri ile 305 adet fidanı toprakla buluşturdu.

Halkapınar Hükümet Konağı arkasında bulunan boş araziye, devlet memurları ile birlikte Arif Arık Çok Programlı Lisesi, Halkapınar Yatılı Bölge Ortaokulu ve Atatürk Ortaokulu öğrencileri İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ziraat mühendisleri gözetiminde toplam 305 adet, sedir, mavi servi, meşe, güvey kandili, dişbudak fidanlarını toprakla buluşturdu. 

Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, ''İlçe girişinde bulunan Hükümet konağı adeta ilçenizin vitrini durumunda. Hükümet konağının ve çevresinin güzel olması ilçemiz için önemli. Ayrıca bahar aylarında yapılan fidan dikimi etkinliklerinde öğrencilerimize doğa ve ağaç sevgisi aşılamak, yıllar sonra burada ki küçük ormanlığı gördüklerinde burada benim de bir dikili ağacım var diyebilmelerini sağlamak için böyle bir etkinlik düzenledik'' dedi.

Ereğli Orman Fidanlık Şefliği'nden temin edilen Fidanları toprakla buluşturma etkinliğe Halkapınar Kaymakamı Mehmet Kocabey, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Sekman, İlçe Gıda, Tarım ve hayvancılık Müdürü Adem Doğan, kurum amirleri, memurlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.