Halep’te Kurbanlık Hayvan Pazarına Hava Saldırısı: 19 Kişi Öldü

Halep’te Kurbanlık Hayvan Pazarına Hava Saldırısı: 19 Kişi Öldü

Suriye’de Esed ordusuna ait savaş uçakları, bugün Halep’te hayvan pazarını vurdu. Kurbanlık almak isteyen sivillerin hedef alındığı saldırıda, ilk belirlemelere göre 19 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.Muhalifler, Esed yönetimine...

Suriye’de Esed ordusuna ait savaş uçakları, bugün Halep’te hayvan pazarını vurdu. Kurbanlık almak isteyen sivillerin hedef alındığı saldırıda, ilk belirlemelere göre 19 kişi öldü, çok sayıda kişi yaralandı.

Muhalifler, Esed yönetimine bağlı savaş uçaklarının gerçekleştirdiği hava saldırısında adeta katliamın yaşandığını duyurdu. El Bab semtindeki hayvan pazarına yönelik gerçekleşen bombardımanda, Kurban Bayramı öncesi kurbanlık almak isteyen ve kurbanlık hayvanlarını satan kişiler yaşamını yitirdi. Saldırıda ayrıca onlarca hayvan da telef oldu.

Yayınlanan görüntülerde bombardımanın gerçekleştiği hayvan pazarında adeta bir katliamın yaşandığı görülüyor. Halkın panik ve korku içinde koşturması yaşanan dehşeti yansıtıyor. Çevredeki araçların tamamının tahrip olduğu saldırıda kurbanlık olarak getirilen hayvanların da telef oldukları görülüyor. Çevreye dağılan çok sayıda sivilin cesedi ise yapılan katliamın boyutunu ortaya koyuyor.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.