Hakanın sözleşmesi feshedildi

Hakanın sözleşmesi feshedildi

Konyasporun tecrübeli futbolcusu Hakan Aslantaş resmen Bursasporda.

Konyaspor’un tecrübeli futbolcusu Hakan Aslantaş resmen Bursaspor’da. Bursaspor’a gidip gitmeyeceği konusunda sürekli gündemi meşgul eden, özellikle de Konyaspor ve Bursaspor kulüpleri arasında polemiğe neden olan Hakan Aslantaş’ın sözleşmesi dün karşılıklı olarak feshedildi ve bu futbolcu resmen Bursasporlu oldu. Konyaspor’un istediği rakamı veren Bursaspor, bu futbolcuyla 2,5 yıllığına sözleşme imzaladı. Hakan Aslantaş’ın ısrarla Bursaspor’a gitmek istemesi yönündeki tavrı nedeniyle bu oyuncuyu takımda tutamadıklarını söyleyen Konyaspor futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, “İki taraf için de hayırlı olsun” dedi.

Hakan’ın yetenekli bir oyuncu olduğunu söyleyen Dağlı, “Transfer yasağı olan bir takımdan bırakın bir futbolcuyu, bir futbolcunun ayakkabısının bile gitmesini istemem. Ancak, şartlar bu oyuncunun gitmesi yönündeydi ve öyle de oldu. Özellikle de takımda oynayan bir oyuncunun gitmesi iyi olmadı. Konyaspor’da kalmasını çok istedik, ama olmadı. Kendisi de ısrarcı olunca sözleşmesini feshetmek zorunda kaldık. Açıkçası güç kaybettiğimiz bir gerçek. Bu şartlarda kalması da hem kendisine hem de kulübümüze zarar verirdi. Konyaspor yönetimi olarak hiçbir futbolcumuzun gitmesine sıcak bakmayız. Bunun adı ister Hakan olsun ister Rıfat olsun. Dolayısıyla da Hakan’ın gitmesine üzüldük. Ancak, Hakan’ın yerine oynayacak olan Tolga ya da başka birinin aynı görevi yapacağına inancımız tam” diye konuştu.

Hafta sonunda oynanacak olan Elazığspor maçıyla ilgili düşüncelerini de açıklayan futbol şube sorumlusu Hasan Dağlı, “Kolay maç olmayacak. Ancak biz Elazığ’a kazanmak için gideceğiz. Ligin ikinci yarısında ilk 5 maç sadece bizim için değil, bütün takımlar için çok önemli. Takımların birbirlerinden ayrılması ya da kopması anlamında ilk 5 hafta sonuçlarının belirleyici olacağını düşünüyorum. Bizim hedefimiz her maçı kazanmak ve çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapacağız” diyerek sözlerini tamamladı.

HAKAN: İSTEDİĞİM TAKIMA GELDİM

Bursaspor’un Konyaspor’dan 2,5 yıllığına renklerine bağladığı 26 yaşındaki Hakan Aslantaş, “Bana güvenenleri mahcup etmemek istiyorum. Kısa sürede takıma alışıp faydalı olmayı amaçlıyorum” dedi. Kayserispor ve Mersin İdmanyurdu maçlarından 6 puan çıkaran Bursaspor ara transferdeki ilk adımını da attı. Yeşil beyazlıların Konyaspor’dan renklerine bağladığı Basser’in yerine sağ kanada alternatif olarak transfer edilen tecrübeli futbolcunun heyecanlı olduğu dikkatlerden kaçmazken, kaptan Ömer Erdoğan kendisine yakın ilgi gösterdi. Antrenman öncesi basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Hakan, “Bursaspor’a geldiğim için çok mutluyum. Bana güvenenleri mahcup etmemek için buradayım. İnanıyorum ki başarılı olacağım. Kısa süre içerisinde takıma alışıp faydalı olmak istiyorum. Bursaspor şampiyon olmuş bir takım. Teklif geldiği vakit hiç düşünmeden kabul ettim” diye konuştu. Bursaspor’daki ilk antrenmanına çıkan Hakan Aslantaş’a yakın ilgi gösteren kaptan Ömer Erdoğan, “Hakan’la Malatyaspor’da beraber forma giydik. Kendisi çok iyi bir futbolcu. İnanıyorum ki kısa sürede takıma adapte olur” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.