Hakan, Oğuz Ve Aykut’un Hocası Karaberber’in İsmi Altyapı Tesislerine Verildi

Hakan, Oğuz Ve Aykut’un Hocası Karaberber’in İsmi Altyapı Tesislerine Verildi

Aralarında Hakan Şükür, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman gibi birçok ünlü futbolcunun da bulunduğu önemli isimleri yetiştiren ve geçtiğimiz nisan ayında vefat eden Ekrem Karaberber’in ismi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Tesisleri’ne...

Aralarında Hakan Şükür, Oğuz Çetin, Aykut Kocaman gibi birçok ünlü futbolcunun da bulunduğu önemli isimleri yetiştiren ve geçtiğimiz nisan ayında vefat eden Ekrem Karaberber’in ismi Sakarya Büyükşehir Belediyesi Altyapı Tesisleri’ne verildi.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından şehre kazandırılan altyapı tesislerine isim verilmesi için başlatılan anket çalışması sona erdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaptığı açıklamada, hemşerilerinin önerileriyle oluşturulan anket çalışmasında altyapı tesislerine Ekrem Karaberber’in adını verdiklerini söyledi. Toçoğlu, "Vatandaşlarımızın da büyük bir çoğunluğunun isteği ile Türk futboluna önemli katkılar sağlamış Ekrem Karaberber hocamızın adı tesislerimizde yaşayacak. Ekrem Karaberber Altyapı Tesisleri şehrimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi internet sitesi üzerinden yayınlanan anket ile ilgili Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada ise "Sakaryaspor Altyapı Tesisleri’nin adı ne olsun? sloganıyla başlatılan anket için 3 bin 62 Sakaryalı oy kullandı. Aykut Kocaman, Aykut Yiğit, Ethem Boran ve Oğuz Çetin gibi alternatiflerin bulunduğu ankete katılan 1.949 vatandaşımız 'Ekrem Karaberber dedi' biz de buna uyduk." ifadelerine yer verildi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.