Hacettepe hazırlığı devam ediyor

Hacettepe hazırlığı devam ediyor

Antalya kampını tamamlayarak önceki gün öğleden sonra Konyaya dönen Konyasporda, Cumartesi günü iç sahada oynanacak Hacettepe maçının hazırlıkları dün yeniden başladı.

Yeşil-beyazlı takımda, Hacettepe maçı öncesi sarı kart cezalısı Milos Mihajlov ve antrenman sırasında sakatlanan Celaleddin Koçak dışında eksiği bulunmuyor. Ligin başından buyana iç sahada sadece 2 galibiyet alabilen Konyaspor’da hedef, Hacettepe’yi yenerek bu şanssızlığa bir son vermek ve yenidene çıkışa geçmek. Kartal’da, yönetici, teknik adam ve futbolcular Hacettepe maçı için 3 puanda birleşti.

Süper ligde,  geçtiğimiz haftalarda sakatlıklar ve grip salgını nedeniyle zor günler geçiren Konyaspor’da hazırlıklar bugün çift antrenman yapılacak. Yarın ve Cuma günü taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacak olan yeşil-beyazlı ekipte futbolcular aynı gün akşam Tatlıcak tesislerinde kampa alınacak. Bu arada, Serhat Akyüz ve Erdal’ın sakatlıklarının geçmesi, Ayman ve Serhat Akın’ın da Hacettepe maçında oynayacak olması teknik adamların yüzünü güldürdü. Futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, taraftarların desteğiyle Hacettepe’yi yeneceklerini açıkladı.  Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadyumu’nda oynanacak Hacettpe karşılaşmasından 3 puan isteyen Konyaspor, hazırlıklarını maç gününe kadar Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılacak antrenmanlarla sürdürecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.