Güvenlik üst düzeye çıkacak

Güvenlik üst düzeye çıkacak

Güvenlik ve bilişim danışmanlık şirketi Mobes, dün düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Araç takibinden kurum içi güvenliğine, özel dedektiflikten güvenlik danışmanlığına kadar güvenlik üzerine olan bütün yapılandırmalarda önemli bir misyon üstlendiklerini ve bu misyonu Konya’da da yayarak, Konya’nın şu an olduğundan daha güvenli bir kent haline gelmesini sağlamak üzere kurulduklarını ifade eden Mobes Güvenlik Danışmanlığı Genel Müdürü Kadir Yılmaz, kurdukları alarm sistemi ile Konya’da özel şirketlerin ve araçların güvenliğini en üst düzeye çıkaracaklarını dile getirdi.

Ani durumlarda acil müdahale sağlamak üzere kurulan şirketlerinin 7 gün 24 saat hizmet ettiğini bildiren Kadir Yılmaz, “Yaptığımız güvenlik çalışmalarından biri taksici ve minibüs şoförlerine yönelik. Son yıllarda özellikle büyük illerde taksici gasp etme olaylarında ciddi bir artış yaşandı. Bunun önüne geçebilmek için geliştirdiğimiz cihaz, aracın herhangi bir yerine monte edildikten sonra ani bir durumda butonuna basıldığında alarm merkezine mesaj gönderiyor. Böylece acil durumlarda daha hızlı müdahalede bulunulabiliyor. Cihaz, GSM operatörlerinin çektiği her yerde çekiyor” dedi. Cihazın özelliklerinin bununla da sınırlı olmadığını belirten Yılmaz, cep telefonundan daha küçük olan bu cihazın, çalınmalara karşı da büyük bir önlem olduğunu vurguladı. Mobes markalı bu ürünün tamamen yerli üretim olduğunu dile getiren Kadir Yılmaz, ürünün hem piyasadaki diğer benzer ürünlere göre daha hesaplı, hem de daha çok işlevsel olduğunu belirtti. Şirket olarak satış, montaj ve takip işlerini yaptıklarını ve bu sayede kurumların güvenliğini en üst düzeye çıkardıklarını kaydeden Kadir Yılmaz, ürünün fiyatını da şu şekilde açıkladı: “Cihazın fiyatı 425 dolar. Çoklu alımlarda indirim yapıyoruz. 25 dolar montaj ücreti alıyoruz. Cihazımızı alan müşterilerimize 18 ay ücretsiz kullanım hizmeti veriyoruz. İlk 18 aydan sonra müşterilerimiz, aylık 15 dolar ücret ödeyerek güvenlik ve takip hizmetimizden yararlanabiliyor. Ayrıca çoklu alımlarda 8 dolara kadar indirim yapıyoruz.”

Özel dedektiflikten, güvenlik danışmanlığına, güvenlik sistemlerinden hırsızlık alarmlarına kadar her alanda hizmet verdiklerini bildiren Mobes Güvenlik Danışmanlığı Genel Müdürü Kadir Yılmaz, “Güvenlik, insanın var olduğu her yerde problem oluşturuyor. Amacımız, Konya’da güvenliği en üst seviyeye çıkarmaktır. Konya emniyetini rahatlatacak bir kuruluş olduğumuza inanıyoruz” diyerek sözlerine tamamladı.

RASİM ATALAY 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.