Gündem Elazığspor

Gündem Elazığspor

Lige verilen arayı iyi değerlendirip Elazığspor deplasmanına gidecek olan Torku Konyaspor'da bir taraftan da transfer çalışmaları sürüyor. Yunanlı golcü Gekas'ın dışında iyi bir orta saha oyuncusu arayışı da sürüyor

Torku Konyaspor’da, ligin 4. haftasında, deplasmanda Elazığspor ile oynanacak maçına hazırlıkları başladı. Kasımpaşa maçından sonra üç gün izin yapan Kartallar, Salı günü akşam saatlerinde, Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde yaptıkları yenileme antrenmanıyla çalışmalara yeniden start verdiler. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana ülkelerinin milli takımlarında bulunan Charles Hubert İtandje, Gunnar Heidar Thorvaldsson ve Ümit Milli takım aday kadrosunda yer alan Ömer Ali Şahiner katılmadı. Yeni transferler Hasan Kabze, Mehmet Güven ve Ergün Teber takımla birlikte çalıştı. Ülkesinden bir türlü dönemeyen N’Douassel ise çalışmada yine yer almadı.

HAZIRLIK MAÇI YAPILACAK

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman polar saatlerle yapılan koşuyla devam etti. Oyuncular antrenmanı pas çalışması ve gruplar halinde oynanan çift kale maçla tamamladı. Antrenmanı, takımı yalnız bırakmayan başkan Ahmet Şan, başkan yardımcısı Selçuk Aksoy ve as başkan Hüseyin Sarıköse de izledi. Torku Konyaspor, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah ve akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde kondisyon ve teknik-taktik çalışan Kartallar, hafta sonuna kadar çalışmaları sürdürecekler ve rakip bulunması halinde Pazar günü Süper lig veya PTT 1.Ligden bir takımla hazırlık maçı yapacaklar. Bu konuda kesin kararı teknik adamlar verecekler.

İMZA BUGÜNE KALDI

Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.. Geçen sezon Akhisar Belediyespor formasını giyen Yunanlı forvet oyuncusu Gekas ile prensipte anlaşan yeşil-beyazlılar, bu futbolcuya bugün imza attıracaklar. Birinci transfer dönemi ise bugün sona erecek. Bu nedenle, Torku Konyaspor’da orta saha futbolcusu transferi için girişimler son ana kadar devam edecek. Temsilcimizin transfer etmek istediği Galatasaraylı Yekta için Antalyaspor’un da devreye girdiği açıklandı..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.