Günbaş’tan sert tepki

Günbaş’tan sert tepki

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş Hatayspor’a 2-1 yenildikleri maçın ardından karşılaşmanın hakemlerine sert tepki gösterdi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor’da Hatayspor yenilgisinin yankıları sürüyor. Kulüp başkanı Mehmet Günbaş maç sonrası yaptığı açıklamada hakemlere ser tepki gösterdi Günbaş, “Kaybettiğimiz için üzgünüz ancak, daha çok yetersiz bir yönetim sergileyen hakemlerin bizim maçımızda görev yapmasından dolayı üzgünüz” dedi.

“Lider bir takımla nasıl oynanması gerekiyorsa o şekilde oynayan ve kazanmak için elinden gelen yapan oyuncularımı ve teknik heyeti kutluyorum” diyen Mehmet Günbaş : “Üzülüyorum çünkü iyi oynadığımız bir maçı kaybettik. Üzülüyorum çünkü maçı yöneten hakem triosu kötü bir yönetim sergiledi. Maçın ilk yarısında verilmeyen bir penaltımız var. Maçın ikinci yarısında iki takımda üçer oyuncu değişikliği yaptı. İki kez rakip takım oyuncuları sakatlık nedeniyle en az birer dakika oyunun durmasını sağladı. Ama bakıyorsunuz maçın sonunda üç dakikalık uzatma veriliyor. Buna rağmen son dakika içinde rakip ceza alanı içinde pozisyon buluyoruz. Bizim futbolcumuz topa kafa vuruşu yapacağı esnada hakem maçı bitiriyor. Üzülerek söylemek istiyorum ki hayatımda ilk kez bir maçın bu şekilde bitirildiğini gördüm. Konya gerçekten hoşgörü şehri. Yıllardır her gelen kafileyi elimizden geldiği kadarıyla iyi ağırlamaya çalışıyor, her türlü misafirperverliği gösteriyoruz. Ve sonunda ne yazık ki üzülen biz oluyoruz. Belki bu maçı kaybettik ama oyuncuları ve teknik ekibini kutluyorum. Rakip Konya’ya lider geldi oyuncularım lider takıma karşı nasıl oynanması gerekiyorsa öyle oynadı. Takdir edersiniz ki bunlar genç oyuncular ve saha içinde haklarının teslim edilmediğini düşündükleri anda özgüvenlerini ve doğrulara olan inançlarını kaybedebiliyorlar. Verdikleri mücadelenin sahada gösterdikleri iyi niyetin karşılığı, haklarının teslim edilmesi olmalı. Yine de biz bu şekilde oynayalım ilerleyen haftalarda iyi neticeler alacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.