Günbaş'tan futbolseverlere çağrı

Günbaş'tan futbolseverlere çağrı

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş hafta sonu iç sahada oynanacak Altay maçında futbolseverlere çağrı yaptı.Günbaş pazar günü taraftarların Atatürk Stadyumunu doldurmalarını istedi

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş takımlarının Torku Konyaspor'un pilot takımı olduğu ve Konyaspor'dan ayrılamayacağını ifade ederek sopr severleri Altay maçında takımlarının yanında olmaya davet etti. Günbaş “Asıl amacımız Torku Konyaspor’a futbolcu yetiştirebilmek. Bunanla birlikte var olduğumuz ligde yarışmacı bir takım olmakta hedefimiz. Bunun için taraftarımıza ihtiyacımız var. Torku Konyaspor’un son haftalarda yaşadığı çıkışta büyük pay sahibi olan taraftarlar bizim maçlarımıza gelip geleceğin genç Kartallarını da desteklerse yenemeyeceğimiz takım yok. Taraftarlarımız dan ricam maça gelip takımımızı desteklemeleri. Çabuk motive olabilen genç bir oyuncu topluluğumuz var. Antrenmanlarda ve maçta onların yanında olarak motive edelim ve bu zor günleri hep birlikte atlatalım. Bu hafta maçımız Televizyondan da yayınlanmayacak. Yayıncı kuruluş ile yaptığımız anlaşma gereği bu kritik haftalarda taraftarımızın bize daha çok destek verebilmesi adına maçı hep birlikte stadyumda izlemeye, takımımızı destekleyeme davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.
ÖZLEDİĞİMİZ GALİBİYETİ EVİMİZDE ALACAĞIZ
Kulüp Başkanı Günbaş, Teknik heyet değişimiyle başladıkları ligin ikinci yarısında oynadıkları 5 karşılaşmada, rakiplerimize oranla göze daha hoş gelen, ataklar geliştiren, pozisyonlar bulan ancak bir türlü kazanamayan bir takım görüntüsünde olduklarına dikkat çekti. Mehmet Günbaş: “Sezonun en önemli maçlarından bir tanesini oynayacağız. Bu iyi oyunumuzu Altay karşısında gollerle süsleyip özlemini çektiğimiz galibiyete uzanacağımıza inanıyoruz. Bu önemli maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Torku Konyaspor’umuzun pilot takımı olan Anadolu Selçukluspor’umuzu, Televizyon yayınının olmayacağı bu karşılaşmada, tribünleri doldurarak destekleyelim. Ligin ikinci yarısında oynadığımız 5 karşılaşmada da rakiplerimize oyun anlamında üstünlük kurduğumuz bir gerçek. Üst sınıf bir futbol sergileyip, sonuç alamıyoruz. Rakip kaleyi zorlayan, gol pozisyonları bulan, goller atan ama maalesef kazanamayan bir takım durumundayız. Özellikle son üç maçta kendi kalemize attığımız goller maçın sonucunu belirledi. Sebebini çözemediğimiz bu durum da kendi kalemize attığımız gollerden sonra maçı çevirmemiz zor oluyor. Fakat bunun böyle sürmeyeceğini biliyoruz. Bu iyi futbolun karşılığını alacağımızı biliyoruz. Mutlaka galibiyet alıp yeniden çıkışa geçeceğiz. Buna yönetim olarak inanıyoruz. Bu hafta sonu oynayacağımız Altay maçıyla başlayan bir çıkış yaşayacağımıza inancımız tam. Takımımıza her zaman inandık. Sonuna kadar bu inancımızı sürdüreceğiz. Çünkü bu takım da kaliteli oyuncular var” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.