Günbaş: İyi bir ortam oluştu

Günbaş: İyi bir ortam oluştu

Anadolu Selçukluspor Kulübü Başkanı Mehmet Günbaş yeni sezon hazırlıkları ile değerlendirmede bulunurken geride kalan sezonda düştükleri hatalara düşmeyeceklerini ve ayaklarını yere daha sağlam basacaklarını söyledi. Günbaş iyi bir takım ortamı oluştuğunu

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz grup temsilcimiz Anadolu Selçukluspor 2. etap çalışmalarına dün akşam saatlerinde yaptığı çalışma ile başladı. Yeşil-beyazlı ekip daha sonra Kızılcahamam Patalya Otel’e hareket etti.

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş yeni sezon hazırlıkları ile ilgili olarak takımda iyi bir ortamın oluştuğunu ve 2. etap çalışmalarına yeni sezon için düşünülen kadronun yüzde 90’ı ile başlayacaklarını ifade etti Günbaş, “ Takımımız yaklaşık 15 gündür kendi tesislerimizde çalışıyordu. Bununla birlikte hocamızın raporu doğrultusunda transfer komitemiz eksik mevkilere gerekli transferleri yaptı. Kampa yüzde 90’lık bir tamlıkla başlayacağız. Yüzde 10’luk kısmımızı ise kampta hocamızın eksik gördüğü mevkilere yapacağımız takviyelerle tamamlayacağız. 2. etap kampında takımımız daha çok hazırlık maçlarına önem verecek. Bu maçların ardından hocamızın eksik gördüğü mevkilere 1-2 transfer daha yapabiliriz. Şuana kadar her şey gayet güzel ilerliyor. Takımdaki hava ve ortam çok güzel ben bunu dışardan takip edip görebiliyorum 2. etabı da en faydalı şekilde tamamlayıp evimize dönüp lig hazırlıklarımıza başlamak istiyoruz” dedi.

ANADOLU ZORU SEVER

Anadolu Selçukluspor Kulüp Başkanı Mehmet Günbaş fikstürle ilgili olarak ise zor bir grupta mücadele edeceklerini ancak Anadolu’nun genç kadrosunun zoru sevdiğini ifade etti. Günbaş, “ Zor bir gruptayız. Her maçımız zor olacak. Ancak kulüp olarak genç ve savaşçı bir kadroya sahibiz. Ben inanıyorum ki genç ve savaşçı kadromuz bu zorluğun üstesinden gelecektir. Geçtiğimiz sezonda da grubun favori gösterilen takımlarına karşı çok iyi sonuçlar aldık ve hatta bir çoğunda galibiyeti kaçırdık. Bu yıl geçtiğimiz yıldan daha iyi olacağız. Ayaklarımız yere daha sağlam basıyor. İnşallah deplasmanda oynayacağımız ligin ilk maçında Tokatspor’u yenerek lige iyi bir giriş yapmak istiyoruz” diye konuştu.

KONYASPOR’DAN BEKLEDİĞİMİZİ ALAMADIK

Mehmet Günbaş oyuncu desteği konusunda Konyaspor’dan beklediklerini henüz alamadıklarını ifade etti. Günbaş, “ Konyaspor’dan İsmail Güven, Abdülkerim Bardakçı, İbrahim Alan ve Vedat Bora beklentilerimiz vardı. Ancak olumlu sonuçlanmadı. Şuan beklemedeyiz. Eğer bu oyuncular da kadromuza katılırlarsa takımımız daha da güçlenecektir. Konyaspor’dan gelen Serbay Yağız ise PTT 1. Lig’de oynamak istediğini ifade etti ve biz de kendisini serbest bıraktık. Bu oyuncu da yeni sezonda kadromuzda olmayacak” diyerek sözlerini tamamladı.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.