GÜNBAŞ: Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek

GÜNBAŞ: Hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmek

Mehmet Günbaş, iki haftalık çıkış sürecini yarın oynanacak İskenderun Demir Çelikspor karşısında sürdürmeyi hedefleyip yollarına devam edeceklerini söyled

Spor Toto 2. Lig beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor'da yarın oynanacak olan İskenderun maçında galibiyet beklenirken, yeşil-beyazlı kulübün başkanı Mehmet Günbaş, iki haftalık çıkış sürecini yarın oynanacak İskenderun Demir Çelikspor karşısında sürdürmeyi hedefleyip yollarına devam edeceklerini söyledi. Günbaş, ligde 8 haftanın kaldığını ve bu süreçte zor maçlar oynayacaklarını belirtti. Sıralamada üst sıraları zorlayacaklarını dile getiren Günbaş şunları kaydetti:

'Bundan sonra mevcut tablonun oynanan maçlardan sonra birçok kez değişeceğini söyleyebilirim. Önümüzdeki süreçte puan kayıplarını minimum seviyede tutup, hedeflediğimiz yolda devam etmek istiyoruz. Bizim hedefimiz ligi en iyi yerde bitirmektir.  Bu anlamda baktığımızda, İskenderun maçı da zor bir 90 dakika olacak. Maçtan önce yaptığınız çalışmalar ve hesaplar, zaman zaman sahaya yansımayabiliyor. Çünkü maçlar sahada kazanılıyor. İskenderun deplasman maçından 3 puan alıp yolumuza devam etmek istiyoruz. Özellikle Alanyaspor'u deplasmanda yendik, sonra kendi sahamızda Gaziosmanpaşa'yı yenerek 2 haftada 6 puan kazanarak rahat bir nefes aldık. Bunun yanında da takımın kendine olan özgüveni yeniden yakalandı. Dolayısıyla bu özgüvenle İskenderun maçına çıkacağız. Bu maçtan da kazanacağımız puan ya da puanlarla üst sıralara tırmanışımız devam edecektir. Ben yarın oynanacak maç için hem teknik ekibimize hem de oyuncularımıza güveniyor ve onların bu işin üstesinden geleceğine inanıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.