Gülmeyi hatırladık

Gülmeyi hatırladık

Süper Lig'de uzun zamandır deplasmandan puan getiremeyen ve yüzü gülmeyen Torku Konyaspor, Mesut Bakkal'la Kayseri'den 1 puanla dönmenin sevincini yaşıyor

Süper Lig'de uzun zamandır deplasmandan puan getiremeyen ve yüzü gülmeyen Torku Konyaspor, Mesut Bakkal'la Kayseri'den 1 puanla dönmenin sevincini yaşıyor

KARTAL 14. SIRADA

Torku Konyaspor, ligde düşme hattında yer alan Kayserispor ile berabere kalıp 2. deplasman puanını alarak moral ve güven tazeledi. Başka bir deyişle, deplasmanda yüzü gülmeyen yeşil-beyazlılar, bu hasreti de Kayseri'de sonlandırdılar. Ligin başından buyana ilk deplasman puanını 8. hafta da 3-3 berabere kaldığı Gaziantepspor’dan alan Kartallar, yeni teknik kadro ile çıktıkları Kayserispor karşısında ilk yarıda ki daha etkili ve istekli futbolla dikkat çekti. Maçın ikinci yarısında kontrollü futbolu tercih eden Torku Konyaspor puanını 17’ye yükseltmesine rağmen bir basamak gerileyerek 14. sıraya düştü.

ALİ TURAN ÜZDÜ

Torku Konyaspor, Kayserispor deplasmanında da bir fire verdi.. Kokaloviç ve kaptan Erdinç’ten sonra, Kayserispor’a karşı kaptan olarak çıkan Ali Turan ilk yarının sonlarında sakatlanarak ikinci yarıda yerini İshak’a bıraktı. Dün sabah MR’ı çekilen bu futbolcunun durumu bugün belli olacak. Erdinç’te Eskişehirspor’a oynayamaması halinde defansta Selim ile birlikte Ali Çamdalı görev yapacak.

HAZIRLIK BAŞLADI

Ligin ilk yarısını Pazar günü iç sahada Eskişehirspor ile oynayacağı maçla kapatacak olan Torku Konyaspor’da, bu karşılaşmanın hazırlıkları ara verilmeden dün öğle saatlerinde yapılan antrenmanla başladı. Yeşil-beyazlılar hazırlıkları hafta boyunca taktik antrenmanlarıyla sürdürecekler ve Cumartesi günü tamamlayacaklar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.