Gözler transfere çevrildi

Gözler transfere çevrildi

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Belekte sürdüren Konya Şekerspor, ara transfer döneminde alacağı üç nokta isimle ekibi güçlendirmek istiyor.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarını Belek’te sürdüren Konya Şekerspor, ara transfer döneminde alacağı üç nokta isimle ekibi güçlendirmek istiyor. Ayrıca yeşil-beyazlılar kamp döneminde 3 hazırlık maçı yapacak

 

Spor Toto 2. Lig’de mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te yaptığı kamp ile sürdürüyor. Geçtiğimiz Cuma günü yaptığı tek idmanla çalışmalarının startını veren Şekerspor, dün öğleden sonra yaptığı çalışma ile hazırlıklarını devam ettirdi. Bugünü de tek idmanla geçecek olan yeşil-beyazlılarda moraller yerinde.

Temsilcimiz kamp döneminde üç hazırlık maçı yapmayı planlıyor. Bu maçlardan ilkini Bank Asya 1. lig ekiplerinden Boluspor ile yapacak olan yeşil-beyazlılar diğer iki maç için girişimlerini sürdürüyor. Şekerspor ile Boluspor 5 Ocak’ta karşı karşıya gelecek.

Kampa sakatlığı devam eden kaleci Akın dışında tüm futbolcular katıldı. Alınan bilgilere göre Akın’ın tedavisinin çok uzun bir süre devam edeceği ve bu sezon forma giymesinin zor olacağı belirtiliyor. Adalesinde tespit edilen yırtık nedeni ile tedavisine devam edilen Okan Koç’un durumu giderek düzeliyor. Lige kadar yetiştirilmeye çalışılan Okan Koç, yapılan idmanlara katıldı ve düz koşu yaparak çalışmaları tamamladı. Ayrıca son maçta çapraz bağları kopan Sinan’ın ise tedavisi devam ediyor.

Bir diğer taraftan da ara transfer çalışmalarını sürdüren yeşil-beyazlılar, ilk hamlesini Belek kampında yapılan çalışmalara katılan Bilal Aziz ile yaptı. Ardından sezon başında transfer edilen ancak bekleneni veremeyen Erkan Ferin ile yollar ayrıldı. Bu gelişmelerin ardından üç nokta transfer ile daha güçlü bir ekip olmak isteyen temsilcimizde ilk hedef kaleci transferi yapmak. Yeşil-beyazlılar, bununla birlikte orta alan ve hücum hattına alınacak iki futbolcu ile hedefine ulaşmanın hesaplarını yapıyor.

Kaleci Akın’ın geçirdiği ağır sakatlık nedeni ile sezonu kapatmasının ardından ilk hedef olarak bir kaleci almanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda konu ile ilgili temaslar devam ediyor. Şekersporlu yöneticiler, imza aşamasına gelindiğinde ekibe katılacak isimlerin açıklamasını önümüzdeki günlerde yapacak. Erkan dışında başka bir futbolcusunu göndermeyeceği konusunda bilgi alınan yeşil-beyazlılarda, ara transfer döneminde kaleci ile birlikte 3 transfer yapılması planlanıyor. Teknik heyetin verdiği rapora göre Şekersporlu yönetim kurulu transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdürüyor.

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, 22 oyuncuyla 2. yarı hazırlıklarına devam ettiklerini belirtti. 9 Ocak’a kadar Belek’te kamp yapacaklarını ifade eden Çapanoğlu; “İlk yarının son maçında Gaziosmanpaşaspor deplasmanından galibiyetle döndük ve 2. yarı hazırlıkları moralli başladı.2. yarıda ilk iki maçı evimizde oynayacağız. Bu iki maçı mutlaka kazanıp iyi bir çıkış yakalamalıyız. 2. yarıda iyi bir Konya Torku Şekerspor izleteceğiz. Ligde ve kupada oynadığımız son maçlar geleceğe umutla bakmamızı sağladı” dedi. Çapanoğlu, transfer çalışmalarının olduğunu ancak henüz netleşen bir ismin olmadığını sözlerine ekledi.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.