Gözler şimdi Adanaspor'da

Gözler şimdi Adanaspor'da

Kayseri Erciyesspor maçını geride bırakan Torku Konyaspor'da gözler hafta sonunda oynanacak Adanaspor final maçına çevrildi. Yeşil-beyazlılar, bu maçın hazırlıklarına başladı

Torku Konyaspor’da, Pazar günü 30. hafta da iç sahada Adanaspor ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı..
Geride kalan hafta da, lider Erciyesspor’u deplasmanda yenerek üst üste 3. galibiyetini alan ve ilk 6 umutlarını artıran yeşil-beyazlılar, bir günlük izinin ardından haftanın ilk antrenmanını Salı günü akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirdi. Sakat futbolcuların takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda oyuncuların neşeli oldukları gözlendi. Erciyesspor karşısında alınan 2-0’lık galibiyetle averajını da düzelten ve artı 2’ye yükselten Kartallar, 29. haftayı, Pazartesi günü Adanaspor’un kazanması sonucu 42 puanla 8. sırada kapattı. Torku Konyaspor’un üzerinde 43’er puanlı Adana Demirspor ve Adanaspor ile 44 puanlı Bucaspor yer almakta. Konyaspor’un, 1461 Trabzon’un play-off maçlarına alınmayacak olması nedeniyle, baraj maçlarına katılabilmesi için bu 3 takımdan en az birini geride bırakması gerekmekte.    
ERCİYES YİNE LİDER
PTT 1. ligde 29. haftayı da Kayseri Erciyesspor lidere kapattı.. Torku Konyaspor karşısında aldığı yenilgiye rağmen 54 puanla koltuğu koruyan Erciyesspor’u aynı puan ve gol farkıyla Rizespor ve 49 puanla Manisaspor izlemekte. 4. sırada ise 47 puanla 1461 Trabzon yer almakta.. Ligin son 3 takımını: 23 puanlı Ankaragücü, 28 puanlı Kartalspor ve 31 puanlı Tavşanlı Linyitspor oluşturmakta. Bu takımların hemen üzerinde bulunan ve düşme tehlikesi yaşayan, 32 puanlı Göztepe, 33’er puanlı Denizlispor ve Samsunspor ile 35 puanlı Şanlıurfaspor yer almakta.  Ligde, 29. haftada oynanan karşılaşmalardan altısını ev sahibi üçünü ise deplasman takımları kazandı. Bu hafta beraberlik çıkmadı. Toplam 23 golün atıldığı haftada en gollü karşılaşma, 4-2 sonuçlanan Bucaspor-Tavşanlı Linyitspor maçı oldu. Lig sonuncusu Ankaragücü ise, düşme tehlikesi bulunan Göztepe’yi haftanın maçında 3-1 ile geçerek rakibini de ateşe attı. Torku Konyaspor, Çayukur Rizespor ve Adana Demirspor deplasmanda kazanan takımlar oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.