Gözler Lig’e çevrildi

Gözler Lig’e çevrildi

Bolu kampını tamamlayan Şekerspor, bugün kendi evinde yeniden topbaşı yapıyor. Ligin ilk maçını Turgutluspor ile yapacak olan temsilcimiz, zorlu maçın hazırlıklarına galibiyet parolası ile başlıyor

Yeni sezonda TFF 2. Lig 2. Grup’ta mücadele edecek olan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, iki günlük izinin adından bugün yeniden topbaşı yapıyor. Bolu kampını Sakaryaspor ile oynadığı özel maçla tamamlayarak Konya’ya dönen yeşil-beyazlılar, ligin ilk haftasında Turgutluspor ile Manisa deplasmanında yapacağı maçın hazırlıklarına bugün başlıyor. Sabah saatlerinde Recep Konuk Tesisleri’nde bir araya gelecek olan yeşil-beyazlılar, günü yapacağı tek idmanla tamamlayacak. Yarın ise çalışmalarına hız kazandıracak Şekerspor çift idman yapacak. Temsilcimiz bir diğer taraftan da Türkiye Kupası kuralarının çekimini bekleyecek ve ilk maçın hazırlıklarını yapacak.

Kamp önemi boyunca iki önemli turnuvaya giren ve gücünü deneme fırsatız yakalayan yeşil-beyazlılar, her iki turnuvada ortaya koyduğu futbolla göz doldurdu ve gelecek için umut verdi. Yeşil-beyazlıların yeni transferi Gökhan Caba, kampta yıldızlaşan isimlerin arasına girmeyi başardı. Şekerspor’un milli futbolcusu Ömer Ali Şahiner forma giydiği maçlarda önemli işler yaptı ve yeni sezonda takımına ne kadar faydalı olacağını gösterdi. Ayrıca Şekerspor’un oynadığı hazırlık maçlarında gol ayağı olan Murat Gürbüz Erol, attığı gollerle teknik heyetin yüzünü güldürüyor. Sezon başında Manisaspor’dan transfer edilen 1988 doğumlu Murat, şu ana kadar takımın oynadığı maçlarda 7 golün altına imzasını attı. Şekerspor’un sağ kanadında oynayan genç futbolcu Murat, zaman zaman forvet hattında etkili olması ve güçlü fiziği ile takıma çok büyük katkı sağlıyor. Öte yandan yeşil-beyazlılar fizik kondisyonu ve maç içerisinde gösterdiği performansla her geçen gün daha iyi olacağının sinyallerini veriyor.
Teknik Direktör İsmail Kartal, kamp döneminin çok faydalı geçtiğini söyledi. 2. ve 3. etap çalışmaları içinde iki özel turnuvaya girdiklerini ve bu maçlarda çok iyi bir performans ortaya koyduklarını ifade eden Kartal; “Gerek maçlarda, gerekse kamp çalışmaları esnasında futbolcularımın ortaya koydukları gayretli çalışma ve performanslarından çok memnunum. Sezon başında takımdan ayrılan ve yeni katılan futbolcularımız çok oldu. Yeni bir oluşum içerisine girdik ve bunu başarılı bir şekilde tamamladığımızı düşünüyorum. Bu oluşumun getirdiği uyum sorunu ise kamp döneminde çözdük. Hazırlık maçlarında aldığımız sonuçlar ve ortaya koyduğumuz futbolla bunu göstermiş olduk. Şimdi tek hedefimiz lige iyi bir başlangıç yapmak. Bunun için iyi hazırlandığımızı düşünüyorum. İlk rakibimiz olan Turgutluspor’u yenerek lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ekip olarak bunu başaracak gücümüz var. İnşallah istediğimizi alırız” diye konuştu.
Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence ise Bolu kampının olumlu tamamlandığını ve bugün lig hazırlıkları için bir araya geleceklerini söyledi. Tek hedeflerinin lige iyi bir başlangıç yapmak olduğunu ifade eden Erence; “Geçtiğimiz sezonda başarılı bir performans ortaya koyarak tecrübemizi artırdık. Bu sezon daha kaliteli bir ekiple ligde mücadele edeceğimizi düşünüyorum.  Özellikle uyum sorununu çok kısa bir sürede aşmamız bizim için çok önemli bir avantaj oldu. Artık hazırlıklarımızı lige yönelik sürdüreceğiz. İnşallah şu ana kadar gösterdiğimiz performans lige de yansır” dedi
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.