Gözler Kartal'da

Gözler Kartal'da

Anadolu Selçukluspor devre arasında takıma henüz takviye yapmadı.Yeşil-beyazlı ekip transfer için Torku Konyaspor'u bekliyor. Görüşmeler sonuçlanırsa Konyaspor'dan 2-3 oyuncu alınacak

Spor Toto 2. Lig Beyaz grupta mücadele eden Anadolu Selçukluspor'da sezonun 2. yarısı için çalışmalar devam ediyor. Devre arasında henüz transfer yapmayan Anadolu Selçukluspor Torku Konyaspor ile birlikte Kremlin Palace Otel'de kamp yapacak. Yeşil-beyazlı ekip kamp dönemi içerisinde Torku Konyaspor ile istişare ederek transfer politikasını bu görüşmelere göre yönledirecek. Anadolu Selçukluspor devre arası 2. etap çalışmaları kapsamında ilk hazırlık maçını Torku Konyaspor ile oynamak istiyor. Konuyla ilgili olarak görüşmeler devam ediyor.Maç için tarih belirlenecek ve iki Konya ekibi hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Transferde Torku Konyaspor ile istişare içinde olacak yeşil-beyazlı ekibin Konyaspor'un genç oyuncularına talip olduğu ifade ediliyor.  Selçukluspor'un Konyaspor'un genç futbolcuları Muhammet Yürükuslu, Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven'i renklerine bağlamak istediği ve Torku Konyaspor yönetimi ile görüştüğü bildirildi.

SELÇUKLU'DA İZİN BİTTİ

Anadolu Selçukluspor'da izin bitti.Yeşil-beyazlı ekip bugün Konya'da toplanarak kamp için Antalya'ya hareket edecek. Anadolu Selçuklu'da sakat oyuncular 2.yarıya yetiştirilmeye çalışılıyor Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Anadolu Selçukluspor'da izin bitti. Yeşil-beyazlı ekip 5 günlük izinin ardından devre arası hazırlıklarının 2. etabı için bugün Konya'da toplanarak Antalya'ya hareket edecek. Yeşil-beyazlılar Antalya’nın Kundu bölgesinde bulunan Wow Kremlin Palace Otel’de yarın 2. yarı hazırlıkları için kampa girecek. Anadolu Selçukluspor'un devre arası kampı 14 Ocak’ta sona erecek. Antalya’da 11 gün sürecek ikinci yarı hazırlıklar kapsamında temsilcimiz hazırlık maçları yapmayı planlıyor.Temsilcimizin Antalya kampına sakatlıkları devam eden Serbay Yağız, Kenan Karışık ve Rıdvan Sağlam da katılacak. Bu futbolcuların durumlarının iyi olduğu ve kamp dönemi boyunca lige kadar hazır duruma gelecekleri belirtildi. Ayrıca sakatlıktan kurtulan ve ilk etap çalışmalarında bulunan Abdullah Çoban, köprücük kemiğinin kırılması nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Yaser Hacımustafaoğlu'nun da kamp çerçevesinde eski sağlığına kavuşması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.