Gözler Erciyeste

Gözler Erciyeste

Kasımpaşa yenilgisini unutmaya çalışan Konyasporda gözler hafta sonunda oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçına çevrildi.

Kasımpaşa yenilgisini unutmaya çalışan Konyaspor’da gözler hafta sonunda oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçına çevrildi. Yeşil-beyazlı temsilcimiz de izinler bitti, çalışmalar bugün başlayacak

Konyaspor'da, gözler, Pazar günü iç sahada Kayseri Erciyesspor ile oynanacak maça çevrildi. Ligde, son iki hafta da Elazığspor ve Kasımpaşa karşısında alınan yenilgilerin ardından moraller bozuldu. Erciyes maçının hazırlıkları ise bugün başlayacak. Ligin ilk yarısını 27 puanla, lider Elazığspor’un 3 puan gerisinde 6. sırada kapatan Kartallar, Elazığ ve Kasımpaşa yenilgileri sonrası 27 puanda kalarak gol farkıyla 7. sıraya geriledi.  İlk yarıda sadece 1 kez yenilen ve deplasmanda mağlup olmayan Konyaspor, ikinci yarının ilk iki haftasında, deplasmanda aldığı 2 şok yenilgiyle geçti. Yeşil-beyazlılar, en az yenilgi alan takım ünvanını da yitirdi. Kasımpaşa karşısında ilk yarıda oyunu kontrol eden, ancak ikinci yarıda yediği şok gollerle sahadan yenik ayrılan Konyaspor, 12 golle en az gol yiyen ve 15 golle de en az gol atan ikinci takım ünvanlarını ise elinde bulunduruyor.
Konyaspor’da, Kasımpaşa maçının ardından verilen iki günlük izin bugün sona erecek. Erciyesspor maçının hazırlıkları öğleden sonra Tatlıcak tesislerinde yapılacak yenileme antrenmanıyla başlayacak ve Cumartesi günü ter antrenmanıyla tamamlanacak. Temsilcimizde, cezalı futbolcu yok. Devre arası hazırlıklarında sakatlanan ve son iki maçta forma giyemeyen Muhammet’in bu hafta da takımdaki yerini alamayacağı ve önümüzdeki hafta Tavşanlı maçında sahaya çıkabileceği bildirildi.. Uzun sakatlıktan çıkan ve takımdan ayrı çalışan Ertuğrul ise önümüzdeki haftadan itibaren takımla birlikte çalışmalara katılacak.
Öte yandan, genç futbolcu Can Parlayan 26. yaş gününü kutladı. Önceki gün teknik heyeti ve arkadaşlarının katılımıyla gerçekleştirilen kutlamada doğum günü pastasını kesen ve tebrikleri kabul eden Can Parlayan'a sağlık, mutluluk ve huzur dolu yıllar ve başarılar dileriz.
Konyaspor yönetim kurulu geçtiğimiz günlerde yapılan olağan genel kurulda yeniden Türkiye Futbol Adamları Derneği Konya Şube Başkanlığına seçilen Dursun Seyis'i kutladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi. Derneğin Konya şubesi başkanlığına yeniden seçilen Dursun Seyis’i kutlar, Türk ve Konya sporuna başarılı hizmetler vereceğine inanarak görevinde başarılar dileriz.” 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.