Gözler Erciyes’te

Gözler Erciyes’te

Konyaspor, Gaziantep Büyükşehir maçının morali ile pazartesi günü oynanacak olan Kayseri Erciyesspor maçına hazırlanıyor. Yeni transfer Ömer: Konya ve Konyasporun yeri Turkcell Süper Lig

Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren ve sezonun ilk maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 yenerek lige iyi bir giriş yapan Konyaspor’da gözler şimdi pazartesi günü oynanacak Kayseri Erciyesspor maçına çevrildi. Salı günü başlayan çalışmaların iyi gittiği bildirilirken, takımda önemli bir eksikliğin olmadığı ve hazırlıkların da galibiyet parolası ile yapıldığı açıklandı. Hazırlıklarını maç saati olan 8.30’da yapan Konyaspor’da antrenmanların neşeli geçtiği ve oyuncuların moral olarak iyi olduğu gözlendi. 
ÖMER:İLK MAÇLAR ZOR OLUR
Konyaspor’un tecrübeli isimlerinden Ömer Hacısalihoğlu, Gaziantep deplasmanında alınan galibiyetle sezona başlamalarının kendilerine büyük moral olduğunu belirterek “Seyircimizinde desteğiyle Erciyesspor maçını da kazanarak Turkcell Süper Lig yolunda hedefimize kayıpsız devam edeceğimize inanıyoruz. Sezonun ilk maçları her takım adına zordur. İyi bir takım olduğumuzu biliyorduk. Bu tür maçlarda iyi oyundan daha önemlisi kazanmaktı. Geçen seneki kadrodan kalan az sayıdaki arkadaşımızın arasına katılan yeni transferlerle oluşan kadro için galip gelmek çok daha önemliydi. Bizde bunu başardık. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor galibiyeti bizim gibi bu ligin yenisi olan bir ekibe çok iyi geldi. Artık tek düşüncemiz her hafta galibiyetleri devam ettirerek seri yakalamak ve hedefimize emin adımlarla ilerlemek olacak ”dedi.
3 PUANI ALMAK ÖNEMLİYDİ
Takıma yeni katılmasına rağmen Gaziantep deplasmanında kendisine verilen şansı iyi kullandığına inandığını da sözlerine ekleyen  Ömer Hacısalihoğlu, “Çarşamba günü takıma dahil oldum ve antrenmanlara çıktım. Pazar günü de hocam bana şans verdi. Kendisine teşekkür ediyorum. Verilen şansı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Benim adıma iyi geçen bir maç oldu. 3 puan almak gerçekten önemliydi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor çok iyi bir takım ve zor bir deplasman. Göreceksiniz ilerleyen haftalarda çoğu takım Gaziantep deplasmanından puansız dönecek. Biz elimize geçen fırsatı iyi değerlendirdik ve ilk haftayı kayıpsız geçerek büyük moral bulduk” diye konuştu
KAYSERİ TAKIMI BOŞ TAKIM DEĞİL
Ömer Hacısalihoğlu, ligin 2.haftasında oynanacak Kayseri Erciyesspor maçı ile ilgili olarak, “Kayseri Erciyesspor’un Dardanelspor ile oynadığı maçı televizyondan izleme fırsatı bulduk. Yabana atılacak bir takım değil. Çok koşuyorlar, mücadele ediyorlar. Bunun farkındayız ve ona göre hazırlanıyoruz. Seyircilerimizi bu maça davet ediyoruz. Onların desteklerine iç sahada oynayacağımız maçlarda mutlaka ihtiyacımız var. Pazartesi günü seyircimizin önünde oynayacağımız sezonun ilk maçı olan Kayseri Erciyesspor mücadelesini kayıpsız geçerek hem onları sevindirmek hem de yolumuza kayıpsız devam etmek istiyoruz” şeklinde görüş belirtti.
KONYASPOR SÜPER LİG TAKIMIDIR
“Kasımpaşaspor’da güzel günlerim geçti. Art arda 3 şampiyonluk yaşayarak Turkcell Süper Lig’e kadar yükseldik. Son olarak geride bıraktığımız sezon yeniden Turkcell Süper Lig’e yükselme mutluluğunu yaşadım. O güzel günler geride kaldı. Artık tek düşüncem ve mücadelem Konyaspor’un başarısı için” diyen oyuncumuz Ömer Hacısalihoğlu “İnşallah Konyaspor’un başarısı için burada elimden gelenin en iyisini yapacam. Takımımızda buna çok inanıyor. Hedefe ulaşma adına uzun sürecek maratona iyi başlamak gerekiyordu. Bizde bunu başardık. Sonuna kadar bu işi kovalayacağız ve inşallah yeniden Turkcell Süper Lig’e döneceğiz” şeklinde konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.