Gözler Diyarbakırda

Gözler Diyarbakırda

Balıkesirspora farklı mağlup olarak moral kaybeden Konya Şekerspor, ligin 14. haftasında Diyarbakırsporu konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizin tek hedefi kazanmak

Balıkesirspor’a farklı mağlup olarak moral kaybeden Konya Şekerspor, ligin 14. haftasında Diyarbakırspor’u konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizin tek hedefi kazanmak

 

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, ligin 14. haftasında Diyarbakırspor’u konuk edecek. Lider Balıkesirspor karşısında aldığı 4-0’lık yenilgi ile moral kaybeden yeşil-beyazlılar zorlu maçın hazırlıklarına dün yaptığı tek idmanla başladı. Recep Konuk Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman öncesinde teknik adam Mustafa Çapanoğlu, futbolcuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Balıkesir maçında yapılan hataları masaya yatıran Çapanoğlu, bu hataların tekrarlanmaması konusunda futbolcularına uyarılarda bulundu.

 

Bugün tesislerinde yapacağı tek idmanla çalışmalarına devam edecek olan temsilcimiz yarın Diyarbakır maçının teknik ve taktik ağırlıklı çalışmasını gerçekleştirecek. Bir an önce arzu ettiği galibiyetleri alarak ligde tırmanışa geçmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılarda tek hedef Pazar günü oynanacak olan Diyarbakırspor maçını kazanmak. Şekerspor alacağı galibiyetle bir taraftan ligin üst basamaklarına doğru tırmanmak isterken bir diğer taraftan da kendisini yakından takip eden Diyarbakırspor ile arasında puan farkını açmanın hesaplarını yapıyor.

 

Konya Şekerspor aldığı Balıkesir yenilgisi ile 12 puanda kaldı ve ligin 12. sırasındaki yerini değiştiremedi. Temsilcimizin hafta sonu rakibi olacak Diyarbakırspor ise Tokatspor’u 1-0 mağlup ederek puanını 10’a çıkarttı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz zorlu maçı kazandığı takdirde Diyarbakır ile arasındaki fark 5’e çıkacak. Kaybettiği takdirde ise Güneydoğu temsilcisi yeşil-beyazlıların 1 puan üzerine çıkacak.

 

Yeşil-beyazlı temsilcimizde, sakatlıkları devam eden Akın ve Erkan dışında önemli bir eksik bulunmuyor. Ayrıca yeşil-beyazlılarda Diyarbakırspor maçı öncesinde üç futbolcu sarı kart sınırında bulunuyor. Temsilcimizde Murat Dilek, Mehmet Balban ve Özgür Çelik ceza sınırında bulunan isimler. Bu futbolcular Diyarbakırspor maçında kart gördükleri takdirde ligin 15. haftasında oynanacak olan Gaziosmanpaşa maçında forma giyemeyecekler. Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’un 14. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Ofspor-Balıkesirspor, Pendikspor-Yeni Malatya, Bugsaş-Altay, Bozüyük-Kocaelispor, Turgutluspor-İskenderun Demir Çelikspor, Tepecikspor-Çorumspor, Tokatspor-Gaziosmanpaşa, Konya Şekerspor-Diyarbakırspor.

 

Konya Şekerspor Kulüp Başkanı Yavuz Erence, Balıkesir karşısında aldıkları yenilgi ile moral kaybettiklerini söyledi. Diyarbakır önünde bu yenilginin telafisini yapmak istediklerini ifade eden Erence; “İyi bir ekibiz ve bunu başaracak gücümüz var. Ligin zirvesinde bulunan bir takıma karşı istemediğimiz bir yenilgi aldık. Önümüzdeki haftadan itibaren tırmanışa geçeceğimizi düşünüyorum. Ancak bunun için öncelikle evimizdeki Diyarbakır maçını kazanmalıyız. Taraftarlarımızın bize vereceği destek ile bunu başaracağımıza inanıyoruz” diye konuştu.    

 

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.