Gözler Darüşşafaka'da

Gözler Darüşşafaka'da

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Final Gençlik karşısında aldığı beklenmedik yenilgi ile moral kaybetti.

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Final Gençlik karşısında aldığı beklenmedik yenilgi ile moral kaybetti. Rakibine 2 sayı farkla boyun eğen Selçuk Üniversitesi, aldığı yenilgiye rağmen zirvedeki yerini korudu. Ligin 16. haftasında temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, 5 Ocak Cumartesi günü kendi salon ve seyircisi önünde Darüşşafaka'yı konuk edecek. Kendisini yakından takip eden rakibi Darüşşafaka karşısında kazanmanın ve zirvedeki yolculuğuna kayıpsız devam etmenin hesaplarını yapan sarı-mavililer karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Temsilcimizde sakatlığı devam eden ve yaklaşık üç hafta takımdan uzak kalacak olan Aziz Mahmutoğlu dışında önemli bir eksik bulunmuyor.

Torku Selçuk Üniversitesi Antrenörü Ajlan Kavasoğlu, Final Gençlik karşısında beklenmedik bir yenilgi aldıklarını söyledi. Aldıkları bu yenilginin kendilerini üzdüğünü dile getiren Kavasoğlu; “Yenilgiye rağmen liderliğimizi devam ettrimemiz bizin için bir moral kaynağı.  Ancak oynadığımız oyun, özellikle savunmamızda ortaya çıkan eksiklerimiz bizi üzdü. Şimdi tek hedefimiz bu maçı geride bırakmak ve  Darüşşafaka maçını kazanarak yolumuza kayıpsız devam etmek. Zirve yarışı için önemli bir sınavı daha kayıpsız atlatmak istiyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.