Gözler Dardanel’de

Gözler Dardanel’de

Kayseri Erciyes önünde iki puan kaybeden Konyasporda gözler, Dardanalspor maçına çevrildi. Temsilcimiz Rizesporun forveti Mehmet Şeni renklerine bağlayarak transfere son noktayı koydu

Konyaspor’da, transfere Mehmet Şen ile son nokta konulurken, Pazar günü deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile yapılacak maçın hazırlıkları da bugün başlayacak. Lig perdesini, Gaziantep deplasmanında aldığı 3 puanla açan ve iç sahada ilk maçını ise Pazartesi günü Erciyesspor ile oynayarak taraftarıyla buluşan Konyaspor’da, alınan 1-1’lik beraberlik üzüntü yarattı. Basın sözcüsü Güven Öten, “Erciyes beraberliğinden ders çıkarmalıyız” dedi.
Rakibi karşısında vasat bir görüntü veren ve maçın ilk yarısını 1-0 kapatmasına karşın ikinci yarıda yediği golle beraberliğe razı olan Konyaspor’da, futbolcular dün dinlendiler.. Kartallar, Çanakkale maçının ilk çalışmasını bugün Tatlıcak tesislerinde yapacaklar. Yeşil-beyazlılar Çanakkale’ye muhtemelen Cuma günü gidecekler. Takımda Koray ve Uğur dışında eksik yok. Sakatlığı nedeniyle Erciyese maçında forma giyemeyen ramazan’ın Çanakkale maçına kadar yetişebileceği öğrenildi. Erciyes maçının 18 kişilik kadrosunda yer alan, ancak antrenman eksikliği nedeniyle oynama şansını bulamayan yeni transfer Dursun Karataş’ın da Çanakkale’de forma giyebileceği bildirildi.
Konyaspor basın sözcüsü Güven Öten, Erciyes maçından bir ders çıkarılması gerektiğini söyledi ve taraftarlara verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Maçın berabere bitmesine karşın taraftarların takımı olumlu yönde desteklediğini dile getiren Öten, “Taraftarlarımız, Konyaspor’a yakışır bir taraftar profili çizdiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu destek devam ettiği sürece inanıyorum ki biz de alacağımız başarılı sonuçlarla onları üzmeyeceğiz” dedi..
Maçı da değerlendiren basın sözcüsü Güven Öten açıklamasını şöyle sürdürdü. “Artık yeni takımız bahanesinin arkasına sığınmamalıyız. Futbolcularımız, seyirci önünde ilk kez oynadıkları için biraz paniklediler sanırım. Tabiî ki şanssızlıkta vardı. Goller kaçırdık. Rakibi küçümsemenin cezasını da çektik diyebiliriz. Ancak, bu maçla ligin yapısını biri kez daha gördük. Hiç biri takımı küçümsememeliyiz. Bu arada, teknik adamlarımızda eksiklikleri gördüler. Daha çok mücadele eden biri takım olmalıyız. Orta saha oyuncularının ileri çıkmasıyla orta alan ile defans arasında boşluklar oluşturdu. Bu maçtan biri ders çıkarmalıyız. İnanıyorum ki, Çanakkale deplasmanından 3 puanla dönerek Erciyes beraberliğini telafi edeceğiz. Konya ve Konyaspor olarak asla moralimizi bozmamalıyız.”
Konyaspor’da transfere dün Mehmet Şen’e imza attırılarak son nokta konuldu.  Mehmet Şen’in transferini geciktiren Rizespor ile Altay kulüpleri arasındaki sorunun giderilmesinin ardından Mehmet Şen Konyasporlu oldu. Şen’in lisansı dün Ankara’da çıkartıldı ve kendisiyle birlikte Ankara’ya giden kulüp görevlisi Mustafa Biber ile birlikte Konya’ya döndü. Tecrübeli futbolcu bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Ancak, hazır olmayan ve antrenman eksiği bulunan Mehmet Şen’in Çanakkale maçında oynamasının zor olduğu ileri sürüldü.  
KARAPINAR: TAKIM OLMA YOLUNDA SIKINTILAR YAŞIYORUZ
Konyaspor Kulübü Başkanı Bahattin Karapınar, takıma yeni katılan çok sayıda oyuncu olduğunu, bu nedenle takım olma yolunda sıkıntılar yaşadıklarını söyledi. Karapınar, yaptığı açıklamada, Kayseri Erciyesspor ile dün Konya’da yaptıkları maçın ilk yarısında kötü bir futbol sergilediklerini belirtti. Oyuncuların ikinci yarıda toparlandığını ancak takımı öne geçirecek golü bulamadıklarını ifade eden Karapınar, şunları kaydetti: “Takıma yeni katılan çok sayıda yeni oyuncumuz var. Bu nedenle takım olma yolunda sıkıntılar yaşıyoruz. Göze hoş gelen bir oyun oynamıyoruz. Takım ruhu içinde oynamayı becerebildiğimizde göze hoş gelen bir futbol sergileyebileceğiz. Dünkü oyunumuzdan çok memnun kalmadım. Evimizde oynadığımız maçlarda 3 puan almak zorundayız. Çünkü bu kaçırılan puanlara ileride çok ihtiyacımız olacak.” Karapınar, önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacakları Dardanelspor maçından 3 puanla dönme k istediklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum