Gözler Bugsaşa çevrildi

Gözler Bugsaşa çevrildi

İkinci yarının ilk iki maçından sadece 1 puan çıkartan Konya Şekerspor, ligin 20. haftasında Bugsaşsporu konuk edecek

İkinci yarının ilk iki maçından sadece 1 puan çıkartan Konya Şekerspor, ligin 20. haftasında Bugsaşspor’u konuk edecek. Zorlu maçın hazırlıklarına başlayan temsilcimizin tek hedefi üç puan almak

 

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Torku Şekerspor, Lig’in 20. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor ile karşı karşıya gelecek. İkinci yarının ilk haftasında Ofspor’a mağlup olan ardından İstanbul’da Pendik ile berabere kalan yeşil-beyazlılar, sadece bir puanı hanesine yazdırabildi. İkinci yarının üçüncü haftasında kendi saha ve seyircisi önünde Bugsaşspor’u ağılayacak olan Şekerspor, zorlu maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Recep Konuk Tesisleri’nde haftanın ilk çalışmasını yapan yeşil-beyazlılarda, teknik adam Mustafa Çapanoğlu, idman öncesinde futbolcuları ile kısa bir toplantı yaptı. Pendik maçında yapılan hataları masaya yatıran Çapanoğlu, futbolcularına uyarılarda bulundu. İstanbul’da kaçırdığı iki puana üzülen ve bunun telafisini bu hafta sonu evinde yapmak isteyen temsilcimizin tek hedefi kazanarak iyi bir çıkışın başlangıcını yapmak. Bugünü ise tek idmanla geçirecek olan temsilcimizde önemli bir eksik bulunmuyor. Pendik maçında kart cezalısı durumunda bulunan Murat Dilek ise Bugsaş maçı kadrosunda yer alabilecek.

Lig’de tırmanışa geçmek için önemli bir rakibi karşısında alacağı 3 puanla puan cetvelinde yükselmenin hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar aldığı Pendik beraberliği ile puanını 22’ye çıkardı. Puan cetvelinde bir sıra yükselen yeşil-beyazlılar, 11. basamağa çıktı. Temsilcimizin geride bırakmayı hesapladığı Pendik ise aldığı sonuçla puanını 24 yaptı ve Şekerspor’un bir sıra üstünde yer aldı. Lig’in zirvesinde bulunan Şanlıurfaspor ise kendi saha ve seyircisi önünde Yeni Malatyaspor’u 2-1 mağlup ederek puanını 40’a çıkardı ve zirvedeki yerini korudu. Gaziosmanpaşaspor’u 2-1 mağlup eden Bozhüyükspor ise puanını 39’a çıkardı ve zirve takibini sürdürdü. Çorumspor’u 3-1 mağlup eden Altay puanını 37 yaptı ve yarışta geriye düşmedi.

Konya Şekerspor’un, bu hafta sonu karşılaşacağı Bugsaş, 34 puanla ligin 6. sırasında bulunuyor. Ligin zirvesini hedefleyen Bugsaş, oynadığı 18 karşılaşmada 10 galibiyet, 4 mağlubiyet ve 4’de beraberlik aldı. Rakip ağlara 28 gol atan Bugsaş, kalesinde 12 gol gördü. Şekerspor ise geride kalan haftalarda 6 galibiyet, 8 mağlubiyet ve 4’de beraberlik aldı. Temsilcimiz 23 gol atarken kalesinde ise 24 gol gördü. İki ekip yeni sezonda ligin 3. haftasında karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlılar deplasmanda oynadığı karşılaşmada Bugsaş’a 1-0 mağlup oldu. Ligin 20. haftasında oynanacak olan maçlar ise şöyle: Ofspor-Pendikspor, Konya Şekerspor-Bugsaş, Tokatspor-Bozüyükspor, Gaziosmanpaşa-Turgutluspor, Diyarbakırspor-Tepecikspor, Balıkesirspor-Şanlıurfaspor, Yeni Malatyaspor-Çorumspor, Altay-İskenderun Demir Çelikspor.

Konya Torku Şekerspor Teknik Direktörü Mustafa Çapanoğlu, Pendik önünde bir kez öne geçmelerine rağmen berabere kaldıklarını söyledi. İstanbul’da iki puan bıraktıkları için üzgün olduklarını ifade eden Çapanoğlu; “Basit hatalardan şanssız goller yedik ve iki puanı bıraktık. Şimdi tek hedefimiz evimizde oynayacağımız Bugsaş maçından galibiyetle ayrılmak. Kendi saha ve seyircimizin dönünde onlarında vereceği destek ile kazanacağımıza inanıyoruz. İnşallah sahada gülen taraf biz oluruz” diye konuştu.

BURAK TAŞPINAR

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.