Gözler Başkent Gençlik'te

Gözler Başkent Gençlik'te

Deplasmanda aldığı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor yenilgisi ile liderliği Optimum Ankara Kolejlilere kaptıran Torku Selçuk Üniversitespor yarın sahasında Başkent Gençliki ağırlayacak

T2BL’de mücadele eden ve geride kalan haftada ağır bir yara alan Torku Selçuk Üniversitesi yarın sahasında sezonun 29. hafta maçını oynayacak. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a yenilerek zirveden olan sarı-mavili ekip tekrar lider olma hesapları yapıyor.   Torku Selçuk Üniversitesi sezonun 29. hafta maçında kendi salon ve seyircisi önünde Başkent Gençlik ile karşılaşacak. Yarın oynanacak karşılaşma saat 16.00’da başlayacak. Aldığı yenilgi ile evine moralsiz dönen ve liderliği devreden sarı-mavililer, zorlu maçın hazırlıklarına vermeden başladı. Temsilcimizin tek hedefi evinde kazanarak yoluna kayıpsız devam etmek. 

Gaziantep deplasmanında takımı yalnız bırakmayan isimlerden olan Başkan Yardımcısı Hüseyin Sarıköse, “Beklemediğimiz bir yenilgi oldu. Zirve yarışındaki en önemli rakiplerimizden Genç Telekom’u yenip onlarla aramızdaki galibiyet farkını 2’ye çıkarmıştık. Gaziantep deplasmanından da kazanarak dönüp iyice avantajımızı pekiştirmek ve Antep temsilcisiyle aradaki galibiyet farkını da 3’e çıkarmak arzusundaydık. Maça iyi de başladık ama ikinci yarıda kötü bir performans ortaya koyduk. Yenilgi olabilir, sporda bu olağan bir şeydir. Ama önemli olan hatalardan ders çıkarıp yoluna daha güvenli bir şekilde devam etmek. Kalan 10 lig ve Play-Off’ta ki 2 maçı kazanıp Beko Basketbol Ligi’ne adımızı yazdıracağız” diye konuştu.

LİGİN YENİ LİDERİ TED KOLEJLİLER

Türkiye Basketbol İkinci Ligi’nde 28. hafta heyecanı sona ererken Akhisar Belediyesi deplasmanından galip dönen Optimum Ted Ankara Kolejliler, ligin ilk sırasında yer aldı. Ligde 28. hafta maçları Cumartesi günü oynanan Final Gençlik-Tenis Eskrim Dağcılık maçıyla başlarken, ev sahibi takım bu mücadeleden 66-63 galip ayrıldı. Bu hafta öncesinde aynı puanda bulunan Selçuk Üniversitesi ile Optimum TED Ankara Kolejliler takımlarından Konya temsilcisi, deplasmanda Gaziantep BB’ye 71-60 mağlup olurken, Ankara temsilcisi ise Akhisar Belediyesi’ni 63-64’lük skorla yenerek 51 puanla zirvede yer aldı. Pazar günü oynanan tek maçta ise Uşak Üniversitesi Belediyespor, deplasmanda Darüşşafaka’yı 62-69 yenmesini bildi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.