Görüşmeler başladı

Görüşmeler başladı

Konyasporda iç transfer görüşmelerine resmen başlandı. Heyet öncelikle hoca sorununu çözecek

Önümüzdeki sezon Bank Asya 1. Lig’de mücadele edecek olan Konyaspor’da genel kurul yapılmamasına rağmen, transfer çalışmaları başladı.  13 Temmuz’da yapılacak genel kurula kadar olan boşluk değerlendirilerek  özellikle içi transferi bitirmeyi amaçlayan dört’lü komite, kolları sıvadı.. Ahmet Şan, Zeki Çimen, Memduh Oğuz ve Mehmet Baykan’dan oluşan komite, transferle birlikte hukuksal konuları da çözmeye çalışacak. Komite ilk planda kaptan Ömer olmak üzere bazı futbolcularla masaya oturdu.. Yapılan görüşmeler bugün gerçekleştirilecek komite toplantısında masaya yatırılarak değerlendirilecek. Konyaspor’da Banka Asya 1. liginde,  ilk yılında zirve mücadelesi vererek süper lige çıkacak bir kadro oluşturulması planlanıyor. Bunun için de takım iskeletinin bozulmamasına dikkat edilecek. Dahası, genç futbolcular kadroda tutularak yapılacak 10 kadar yeni transferle işi bitirilecek. Konyaspor’da kadroda tutulması planlanan futbolcular şunlar. Eray, Atilla, Musa, Ömer, Milos, Koray, Da Silva, Uğur, Mustafa Er, Recep, Poljac, Ferdi, Da Silva. Yeşil-beyazlı yöneticiler, transfer ücreti yüksek olan Veysel, Oğuzhan, Erdal, Serhat Akyüz gibi futbolcularla da görüşerek ücretlerinde indirim yapmalarını isteyecek. Bunu kabul eden futbolcularla yeniden sözleşme imzalanacak.  
Yeşil-beyazlı temsilcimizde kadroya ayrıca PAF takımından 3-4 futbolcu daha alınacak. Dış transferde ise, içte işlemin tamamlanması ve eksiklere göre nokta transferler yapılacak. Konyaspor’da göreve getirilen 4’lü komite, teknik dir7ektör konusunda da arayışlarını sürdürmekte.  İsim verilmemesine karşın, listede bir çok teknik direktör adayının bulunduğu kaydedildi. Öte yandan, Kartal’da, yeni sezon hazırlıkları Konya’da başlayacak ve takım daha sonra Bolu veya Kartepe’de kampa alınacak. Bu dönem içerisinde de en az 6-8 hazırlık maçı yapılacak.
KONYASPOR OYUNCAK DEĞİL
Nalçacı taraftar grubu, başkanlık için günlerce gündemi meşgul eden, taraftarları heyecanlandıran, ancak son dakikada göreve gelemeyeceğini açıklayarak, Konyaspor camiasını büyük bir hayal kırıklığına uğratan Bahattin Karapınar’a tepki var. Nalçacı grubunun açıklaması şöyle:
“Sözünü ettiğimiz Sayın Bahattin Karapınar; ne oldu da ani bir karar ile başkanlıktan adaylığını çekti? Son dakikaya kadar neden bekledi?  Konyaspor kimsenin reklam, menfaat veya rant kapısı değildir. Son zamanlarda sindirilmeye çalışılan taraftarımızın göstermiş olduğu sükunet takdire şayandır. Ancak biz taraftarlarında kulübümüze şehrimize ve tribünümüze olan büyük aşkımızdandır ki sabrımız artık tükenmiş olup bazı şahıslara toleransımız kalmamıştır. Son olarak bu şahıslara eklenen Bahattin Karapınar ve geçmişte  Konyaspor’umuz üstünden prim yapmaya çalışmış şahısların bundan sonra Konyaspor’umuzla ilgili hiçbir platformda görüş bildirmelerini açıklama yapmalarını ve Konyaspor un maçlarına dahi gelmelerine Nalçacı Grubu olarak şiddetle karşıyız. Konyaspor sahipsiz değildir. Konyaspor’u bir yük olarak görenler birgün bu yükün altında ezileceklerdir. Konyaspor ile hesabı olanlarla Nalçacı grubunun da bir hesabı olacaktır. Son olarak biz Konyaspor sevdalıları dün olduğu gibi bugünde yarında ömrümüzün yettiği yere kadar bu sevdanın peşinde olacağız.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum