Gönül Gözü'nden Büyükoktar'a plaket

Gönül Gözü'nden Büyükoktar'a plaket

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, Avukat Hakları Derneği Başkanı Tarkan Büyükoktar'ı makamında ziyaret ederek,engellilere yönelik çalışmalara vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim etti.

Gönül Gözü Derneği Genel Başkanı Devriş Ahmet Şahin, Avukat Hakları Derneği Başkanı Tarkan Büyükoktar'ı makamında ziyaret ederek,engellilere yönelik çalışmalara vermiş olduğu desteklerden dolayı kendisine teşekkür plaketi takdim etti. Şahin, ziyarette yapmış olduğu konuşmada, “Dernek olarak 10 yıldır Konya ve çevre illerde engellilerin topluma entegre olmasına yönelik kültürel etkinlikler ve yardım faaliyetleri yapıyoruz.10.kuruluş yıldönümümüz vesilesi ile de bugüne kadar derneğimize yapmış olduğu maddi ve manevı desteklerden dolayı Av. K.Tarkan Büyükoktar'a bu plaketi takdim etmeyı uygun gördük” dedi.
Avukat Hakları Derneği Başkanı Av.K.Tarkan Büyükoktar ise nazik ziyaretleri ve plaket takdimlerinden dolayı onore olduğunu ifade ederek, şunları söyledi: “10 yıldır kısıtlı imkanlar ile Konya'da Milli Hassasiyet ve Toplumsal Bilinç çizgisinde çalışmalarına devam eden Gönül Gözü Derneği'ne çalışmalarında başarılar diliyorum.Toplumun tüm bireylerinin her sağlıklı birey bir engelli adayıdır düsturu ile duyarlı olduğunda engellilerin önündeki tüm engeller kalkar.”

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.