Konya'nın en ucuz marketi 349 liraya kıyma satacak! Yerli üretim garantisi var

Konya'nın en ucuz marketi 349 liraya kıyma satacak! Yerli üretim garantisi var

Türkiye genelinde et fiyatlarının yüksek oluşuna tepkiler dinmiyor. Konya'nın en ucuz marketi vatandaş için büyük bir kampanyaya imza attı. Bu kapsamda 349 liraya kıyma satışı başladı.

Türkiye genelinde artan girdi maliyetlerine bağlı olarak et fiyatlarına defalarca zam uygulandı. Vatandaş bu zamlardan dolayı et yiyemez hale geldi. Asgari ücretlinin et karşısındaki alım gücü gün geçtikçe düşüyor.

koyma-3.jpg

Vatandaş bu yüzden indirim kampanyası düzenleyen market ve kasapları yakından takip ediyor. Konya'nın en ucuz marketi olarak bilinen Dimaş Alışveriş Merkezleri yeni kampanyasını duyurdu.

kiyma-2.jpg

Kasap reyonunda satışa sunulan kuzu kıymanın fiyatı 349 lira olarak belirlendi. Dana kıymanın fiyatı ise 399 lira olarak belirlendi. Vatandaş tarafından takdir kazanan bu kampanyanın 15 Eylül tarihine kadar devam edeceği öğrenildi.

whatsapp-image-2024-09-11-at-20-41-54.jpeg

Öte yandan kasap reyonunda satılan et ürünlerinin tamamının markete ait çiftlikte üretildiği öğrenildi. Yerli besi hayvanlarının kesiminden elde edilen etler vatandaşın beğenisine sunuluyor.

Dimaş tarafından indirimli olarak satılan ürünler şu şekilde:

whatsapp-image-2024-09-11-at-20-41-54-2.jpeg

whatsapp-image-2024-09-11-at-20-41-54-1.jpeg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.