Gol Kararını Bu Sefer Hakem Değil; Kaleci Verdi

Gol Kararını Bu Sefer Hakem Değil; Kaleci Verdi

Altınordu kalecisi Ramazan Evren Üstündağ, hazırlık karşılaşmasında kendi kalesine giren topun gol olduğunu söylemesi üzerine hakem gol kararı verdi.PTT 1. Lig ekiplerinde Altınordu, Göztepe ile Urla'daki Adnan Süvari Tesisleri'nde oynadığı...

Altınordu kalecisi Ramazan Evren Üstündağ, hazırlık karşılaşmasında kendi kalesine giren topun gol olduğunu söylemesi üzerine hakem gol kararı verdi.

PTT 1. Lig ekiplerinde Altınordu, Göztepe ile Urla'daki Adnan Süvari Tesisleri'nde oynadığı hazırlık karşılaşmasında 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın 80. dakikasında Altınordu, Göksu'nun attığı golle 1-0 öne geçti. Göztepe, 85. dakikada Samed'in attığı kafa golüyle skora eşitledi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hüseyin Eroğlu, maçın yüksek tempoda geçtiğini belirterek, "Genel anlamda baktığımda oynanan futboldan memnunum. Mücadeleden memnunum. İki gün önce oyuncularım maç yapmıştı ama burada yinede yüksek performans gösterdiler. Bundan sonra ise artık lige hazırlanacağız." dedi.

Altınordu kalecisi Ramazan Evren Üstündağ ise son hazırlıklık maçını oynadıklarını ve hocalarının dediklerini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Maçta Göztepe'nin attığı gole yan hakemin auta göstermesi sonrası hakemin yanına gelerek gol mü değil mi? diye sorması sonrası gol olduğunu söylediğini belirten Üstündağ, daha sonra hakemin kendisine teşekkür ettiğini kaydetti.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.