Giray Bulak’a uyarı

Giray Bulak’a uyarı

Konyasporda yenilginin faturası Giray Bulaka çıktı. Yönetim kurulu tecrübeli teknik adamla dün sürpriz bir görüşme yaptı. Toplantıdan yola devam kararı çıkarken, alınacak önlemler masaya yatırıldı

Gençlerbirliği karşısında ortaya konulan kötü futbol ve alınan yenilginin ardından Konyaspor’da hareketli saatler yaşandı. Dün sürpriz bir şekilde Teknik Direktör Giray Bulak’ı toplantıya çağıran yönetim kurulu, tecrübeli hocaya uyarılarda bulundu. Bulak’la devam kararı alan yönetim, eksiklerin giderilmesi ve takım içerisinde yapılması gerekenleri masaya yatırdı. Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Nadir Avcan, iyi oynadıkları Gençlerbirliği maçında Teknik Direktör Giray Bulak’ın yanlış oyuncu değişikliği nedeniyle maçı kaybettiklerini savundu.
Gençlerbirliği karşısında alınan beklenmedik yenilginin kenar yönetimin hatalarından kaynaklandığını, zaten bunun da Giray Bulak tarafından kabul edildiğini belirten Basın Sözcüsü Nadir Avcan, “Ligin tehlikeli bölgesinden kurtulma ve konum itibariyle rahatlama adına çok büyük önem verdiğimiz Gençlerbirliği maçından puansız ayrılmamız morallerimizi bozdu. Dördüncü kez final maçı oynadık ve diğerlerinde olduğu gibi yine kaybettik. Burada gözlemlediğimiz maçlara yeterince motive olunamadığı şeklinde. Bunu yapacakta teknik ekibimiz. Gençlerbirliği maçına en kötü ihtimalle puan almak için çıktık. Sahadaki mücadeleye bakıldığında ilk yarıda iyi oynadığımızı söyleyebilirim. İkinci yarıda 59.dakikada golü yedik. Beraberlik ve galibiyet için bastıracağımız bir dönemde forvetten Serhat Akın’ın çıkıp yerine defansa İsmail Güldüren’in oyuna girmesine maçı izleyen herkes gibi bizlerde şaşırdık. Baskılı oynayacağımız bir dönemde etkili olabilecek, gol yollarındaki oyuncunuzu çıkartıp yerine defans ağırlıklı bir oyuncu alıyorsanız ve takım kadrosuyla oyun içerisinde sürekli oynuyorsanız bu maça gerektiği şekilde konsantre olamadığınızın bir işareti. Bu konuda Teknik Direktörümüz Giray Bulak’ta hatasını kabul etti. Ama önemli olan hatayı kabul etmek olduğu kadar bunların tekrarlanmamasına çalışmak. Sezonun tamamlanmasına 7 hafta var ve bu haftalar öncesi az da olsa sıkıntı yaşadığımız ortada. Takımda sorunun ne olduğunu, kalan haftalar öncesi neler yapılması gerektiğini oturup konuşacağız. Hataların tekrarlanmaması adına gereken neyse o yapılacak” dedi.
Hafta sonu iç sahada lider Sivasspor ile oynanacak maça da değinen Avcan, “Artık özellikle iç sahada puan kaybetme lüksümüz yok. Bütün maçlarımıza kazanmak için çıkacağız. Aynı zamanda kaybedilen her maç kulübümüz için ‘ekonomik kayıp’ anlamına da geliyor. Sivasspor ligin kaliteli takımlarından. Ama yenilmeyecek bir ekip değil. Bu maçla başlayacak seride futbolcularımızın üzerlerine düşeni en iyi şekilde yerine getireceklerine inanıyoruz” diye konuştu.
ÇİMEN: TEKNİK EKİP DİKKATLİ OLMASILI
Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen’de, alınan Gençlerbirliği mağlubiyetinin ardından teknik ekibin biraz daha dikkatli olması gerektiğini söyledi. Ligde Gençlerbirliği karşısında alınan mağlubiyetten sonra 13. sırada bulunan Konyaspor’da, yönetim, teknik ekibin biraz daha dikkatli olması lazım dedi. Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çimen alınan mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını belirterek, “Her iki takım açısından başa baş geçen bir maç oldu. Ama ikinci yarıda oyundan düştük ve kalemizde bir gol gördük. Gençlerbirliği bizden daha iyi olan taraftı diyebiliriz. Sadece bir maç kaybetmiş olduk. Bizim kesinlikle düşme gibi bir korkumuz yok. Kendi evimizde oynayacağımız 3 maçı da kazandığımız takdirde bir problem yaşamayacağımızı düşünüyorum” dedi. Zeki Çimen, teknik ekibin biraz daha dikkatli olması gerektiğini de ifade ederek, “Çok tecrübeli futbolcularımız var. Fakat sahada biraz daha özverili oynamamız gerekiyor. Umarım bundan sonraki maçlarımızda daha iyi sonuçlar alırız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.