Gıda Fuarı’nda Evliya rüzgârı

Gıda Fuarı’nda Evliya rüzgârı

Dünya gıda sektörünün yakından takip ettiği CNR Food İstanbul, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi'nde devam ediyor.

Dünya gıda sektörünün yakından takip ettiği CNR Food İstanbul, CNR EXPO İstanbul Fuar Merkezi'nde devam ediyor. 80 bin metrekare alanda düzenlenen fuarda 50.000 yerli ve yabancı profesyonel alıcı hedefleniyor.  Bu dev fuara Konya’dan katılan sektörünün lider firmalarından Evliya Şekerleme-Çikolata, fuarın dikkat çeken firmaları arasında yer aldı.

Yerli ve yabancı birçok ziyaretçinin ürünler hakkında bilgiler aldığı Evliya Şekerleme-Çikolata standında en büyük ilgili bu yıl yeni ürünü olan Joley gördü.

Evliya Şekerleme-Çikolata Yöneticisi Halil Yağcı, sektörde 60 yılı geride bıraktıklarını ifade ederek, “CNR Food fuarı gıda sektörü için şampiyonlar ligi gibi bir yer. Burada yer alabilmek çok önemli. Sektörün dev firmaları bu fuarda buluşuyor. Evliya Şekerleme-Çikolata olarak, hem en yeni ürünlerimizi ziyaretçilerimize tanıttık hem de yeni iş bağlantıları kurduk” diye konuştu.

Dünyanın her noktasına Evliya Şekerleme-Çikolata ürünlerini ulaştırmak hedeflerinde emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Halil Yağcı, “60’a yakın ülkeye ihracat yapıyoruz. Tüm dünyanın Evliya tatlarıyla tanışmasını istiyoruz. Bu bağlamda CNR Food Fuarı’nda yeni bağlantılar yaptık ve hedefimize ulaşmak adına önemli adımlar attık. Böylesine hassas bir sektörde söz sahibi olabilmeniz için kaliteli, lezzetli ürünler üretmek ve bu çizginizi daima korumak zorundasınız. Eğer bunu başaramazsanız kısa sürede silinir gidersiniz. Evliya Şekerleme-Çikolata olarak ilk günkü kalite çizgimizi daima korumanın, yeni yeni ürünler geliştirmenin ve birbirinden lezzetli şekerler-çikolatalarda üretmenin meyvelerini topluyoruz. Bugün dünya çapında güvenilir, kaliteli bir marka olabildiysek, kalite ve lezzet çizgimizden hiçbir zaman taviz vermememizle başardık bunu. Bundan sonra da Evliya kalitesini dünyanın en uç noktalarına kadar taşıma gayretimiz devam edecek” dedi.

Bugün da açık olacak fuarda Evliya Şekerleme-Çikolata’nın standı 4. Hol B01 numarada yer alıyor.

HAKAN ARMUTCU

 

 

2-5-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.