Geri sayım başladı

Geri sayım başladı

Torku Selçuk Üniversitesi, Olağanüstü Genel Kurul için geri sayıma başladı

Torku Selçuk Üniversitesi, Olağanüstü Genel Kurul için geri sayıma başladı. Sezona teknik adam sorununu Aziz Bekir ile anlaşarak çözen Selçuk Üniversitesi, genel kurulda yönetim kurulunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor

 

Türkiye Erkekler Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi, Olağanüstü Genel Kurul için geri sayıma başladı. Sarı-mavililer, kongre toplantısını 25 Haziran Pazartesi günü yapacak. Sezona teknik adam sorununu Aziz Bekir ile anlaşarak çözen Selçuk Üniversitesi, genel kurulda yönetim kurulunu güçlendirmenin hesaplarını yapıyor. Yeni sezona daha iyi bir takımla ve daha iyi bir yapılanma ile girmek isteyen Selçuk Üniversitesi, kongre sonrasında ise transfer için kollarını sıvayacak.

3 sezondur Beko Basketbol Ligini kıl payı kaçıran Torku Selçuk Üniversitespor’da hoca sorunu Aziz Bekir ile anlaşarak çözdü. Darüşşafaka ve Kepez takımlarını çalıştıran deneyimli antrenörler her konuda anlaşmaya varıldığı resmi imzaların kongre sonrasında atılacağı öğrenildi. Üniversitespor’un önümüzdeki sezon ise hangi ligde yer alacağı henüz kesinleşmedi. Beko Basketbol Liginden çekilmesi gündemde olan kulüplerin haberini dört gözle bekleyen ekibimizde, transfer çalışmaları da durumun netleşmesinden sonra yapılacak. Aziz Bekir 1970 Bosna Sarajevo doğumlu. Esas adı Adis Beciragiç olan antrenör Türk vatandaşlığına geçtikten sonra bu ismi aldı. Aziz Bekir Türkiye’deki basketbol hayatına 1993-94 yılında PTT’ye transfer olarak başladı. 3 sezonu burada oynayan Bekir 1996-97 sezonunda Ülker’e transfer oldu ve burada 2 sezon basketbol oynadı.

Selçuk Üniversitesi Pazartesi günü yapılacak Genel Kurul sonrasında yeni sezon çalışmalarına başlanacak. İlk olarak iç transfer masaya yatırılacak, ardından dış transfere ağırlık verilecek. Sarı-mavililerde, oluşturulacak güçlü bir yönetimin ardından yeni sezon için düğmeye basılacak. Alınan bilgiye göre sarı-mavili yöneticilerin ilk olarak iç transfer konusunu masaya yatıracakları öğrenildi. İçte kalması istenilen oyuncularla tek tek görüşülecek ve anlaşma olması halinde sözleşme yenilenecek. Temsilcimiz, iç transferin tamamlanmasıyla birlikte dış transfere yönelecek.

Başkan Yunus Derebağ’ın Genel Kurul’da yeniden başkan seçileceği öğrenildi. Ayrıca temsilcimizde şu an 7 olan yönetici sayısının da Genel Kurul’da 11 veya 13’e çıkartılarak yönetimin güçlendirileceği belirtildi. Selçuk Üniversitesi’nde Genel Kurul’un ardından ise kollar sıvanacak ve yeni sezon hazırlıkları başlayacak. Antrenör konusunda Aziz Bekir ile prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen sarı-mavili temsilcimizde transferde öncelik içe verilecek. İç transferde kalması istenilen oyuncularla masaya oturulacak ve anlaşma olması halinde sözleşme imzalanacak. Temsilcimiz ardından ise dış transfere yönelecek. Sarı-mavililer geçtiğimiz sezon olduğu gibi yine şampiyonluğu hedefleyen bir kadro kuracak.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.