Geri sayım başladı

Geri sayım başladı

Konyasporda, Avusturyadan transfer edilen ve antrenmanlı olan Dursunun teknik adamlar görev vermesi halinde Gaziantep maçında oynayabileceği bildirildi. Takımda Uğur Akdemir ve Koray dışında eksik yok.

Konyaspor’da geri sayım başladı. Bank Asya 1.Ligi’nde 2009-2010 sezonu perdesini Pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçıyla açacak olan yeşil-beyazlı’larda hazırlıklar günde tek antrenmanla sürdürülmekte. Teknik direktör Hüsnü Özkara, önceki gün Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenman öncesi oyuncularla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı. Sakat olan Uğur Akdemir ve Koray İçten’in yer almadığı antrenmanda Erdal Kılıçaslan bir süre koşu yaptıktan sonra tesislere geçerken, Kaue Da Silva, fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı.

Tatlıcak sahasında ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra gruplara ayrılan oyuncular, top tekniğine dayalı bir çalışma yaptı. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Antrenmanı bazı yöneticilerde izledi. Kartallar, dün de maçın oynanacağı saatte teknik-taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Tüm futbolcuların hırslı bir görüntü verdiği antrenman yarı sahada oynanan çift kale maçla tamamlandı.. Bugün de tek çalışma yapacak olan Kartallar, yarın sabah Gaziantep’e giderek Anatolia otelde kampa girecekler. Sıcak iklime alışmak amacıyla Gaziantep’e iki gün önceden giden Konyaspor, hazırlıklarını orada sürdürecek.
Konyaspor’da, Avusturya’dan transfer edilen ve antrenmanlı olan Dursun’un teknik adamlar görev vermesi halinde Gaziantep maçında oynayabileceği bildirildi. Takımda Uğur Akdemir ve Koray dışında eksik yok. Planlar puan içini yapılıyor, Bu arada; lisanslar çıkartıldı. Öte yandan, transfer çalışmaları da devam ediyor.. Savunmanın sağında yer alan Uğur Akdemir’in sakatlanması ve alternatif olarak Kasımpaşa’dan Ömer Hacısalihoğlu’nun transferi gündeme girdi. Bu konuda görüşmeler sürdürülmekte. Bu futbolcuyla peşin ödeme konusunda pürüz bulunduğu bildirildi. Ancak, adı geçen futbolcuyla dün akşam saatlerine kadar kesin anlaşmanın sağlanması bekleniyordu. Forvet için de arayış sürüyor. Bonservisi elinde olan Ali Cansun’a bir çok yöneticinin sıcak bakmadığı belirtildi. Cenk’in menacerinin ise ücrette bir miktar indirimi yaptığı, Konyaspor teknik adamlarının da bu futbolcunun transferine sıcak baktıkları öğrenildi. Öte yandan, Yöneticilerin, yabancı transferini de askıya aldıkları bildirildi.
KONYASPOR’UN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Konyaspor’un Gaziantep deplasman masraflarını karşılayan Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı ve Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan, Bank Asya 1.Lig’de şampiyonluk mücadele verecek olan Konyaspor’un her zaman yanında olacaklarını belirtirken, Turkcell Süper Lig’e yükseleceğine inandıklarını ifade etti. Bank Asya 1.Lig’de misafir olduğuna inandıkları Konyaspor’a geçmiş dönemde olduğu gibi bundan sonrada maddi manevi desteklerinin devam edeceğini söyleyen Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Bekir Duvarcı “Şampiyonluk mücadelesi verecek takımımıza ilk desteği Gaziantep deplasman masraflarını Konya Lokantacılar Odası Başkanı Ali Osman Karamercan ile birlikte karşılayarak vereceğiz. İnşallah uğurlu geliriz ve Konyaspor’umuz sezona üç puanla iyi bir başlangıç yapar. Konya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği olarak her zaman Konyaspor’un yanındayız. Geçmiş dönemlerde yönetici olarakta görev yaptığım Konyaspor’un ilimize başta ekonomik olmak üzere bir çok alanda canlılık getireceğinin bilincindeyiz. Aynı bilinçle tüm Konya’nın takımımızın etrafında kenetlenmesi en büyük dileğimiz. İlk deplasman maçı olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde destek amacıyla Mobilyacılar Odası Başkanımız Mehmet Günbaş’ın da takımımız ile Gaziantep’e gidecek olması da bizler için Konyaspor’umuzun ne kadar önemli olduğunu ortaya koymaktadır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.