Gençlikspor ilk setini aldı

Gençlikspor ilk setini aldı

Bayanlar Voleybol 3. Ligi C Grubu'nda mücadele eden Gençlikspor 7. maçında ilk setini aldı.

Bayanlar Voleybol 3. Ligi  C Grubu'nda mücadele eden  Gençlikspor 7. maçında ilk setini aldı. Ligde genç bir kadro ile mücadele eden kırmızı-beyazlı ekip geride kalan haftada sahasında Samsun Gazi Lisesi ile karşı karşıya geldi. Ligde oynadığı 6 maçı da kaybeden temsilcimiz Gençlikspor bu maçlarda set dahi kazanamamıştı. Son maçında ise Samsun Gazi Lisesi karşısında set kazanma başarısını gösterdi. Maça iyi başlayan Gençlikspor ilk seti 25-23 kazandı. Ancak diğer setlerde rakibine karşı koyamadı.
2.seti  25-20 kaybeden kırmızı-beyazlı ekip 3. sette de rakibine 25-19 kaybetti. Mücadelenin son setini de  25-21 kaybeden Gençlikspor salondan 3-1'lik yenilgi ile ayrıldı. Maçı kaybeden Gençlikspor ligdeki ilk setini de bu maçta kazanmış oldu. Ligde henüz puanı bulunmayan Gençlikspor sıralamada son basamakta yer alıyor. Sezon sonunda ligi son 2 sırada tamamlayan ekipler bir alt lige düşecek. Ancak Gençlikspor'un mücadele ettiği grupta  Ayancık Cevizli ve Giresun İl Özel İdare takımlarının ligden çekilmesi temsilcimizin küme düşme ihtimalini ortadan kaldırmış oldu.

Grupta Bartın Polisgücü oynadığı 7 maçta aldığı 6 galibiyet ve 1 yenilgi ile 18 puan toplayarak ligin zirvesinde yer aldı. Bartın Polisgücü'nü 17 puanla Numunespor takip ediyor. 16 puanlı Ordu Telekmospor ise grupta 3.sırada yer alıyor. Kazan Belediye 14 puanla 4. Samsun Gazi Lisesi ise 5 puanla 5. sırada bulunuyor. Aynı puana sahip Hitit Üniversitesi ise 6.basamakta yer alıyor. Grubun 7.sırasında bulunan temsilcimiz Gençlikspor'un ise henüz puanı bulnumuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.